четвер, 06 листопада 2008 20:09

68-річна фанатка хокею померла під час матчу улюбленої команди

Цього тижня під час матчу своєї улюбленої команди на регулярному чемпіонаті NHL від інфаркту померла 68-річна жінка, так само, як її мати 22 роки тому.

68-річна Маргарет Кульман померла від інфаркту під час матчу її улюбленої команди Chicago Blackhawks. Як виявилося пізніше, у 1986 році її мати Мільдред померла з тієї ж причини за тих же обставин, пише sportanalytic  з посиланням на іспанське видання Marca.

Жінки з родини Кульманів є давніми прихильницями команди Chicago Blackhawks, і саме їхнє надмірне захоплення хокеєм коштувало життя двох її членів.

"Ми фанати хокею вже дуже багато років. Люди сміються над нами, тому що ми доволі дорослі жінки, а любимо ходити на матчі", - розповіла Патрісія Кульман, одна із сестер, яка двічі була свідком смерті рідних під час матчу улюбленої команди Chicago Blackhawks.

Американська команда Національної хокейної ліги Chicago Blackhawks заснована 1926 року. На її рахунку 3 нагороди Кубка Стенлі й наразі вона займає друге місце в Центральному дивізіоні Західної конференції NHL.

Зараз ви читаєте новину «68-річна фанатка хокею померла під час матчу улюбленої команди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути