Ексклюзиви
вівторок, 30 травня 2017 00:17

Антон Копитін після "Голосу країни" зайнявся кар'єрою вокаліста

Антон Копитін після "Голосу країни" зайнявся кар'єрою вокаліста
Антон Копитін після перемоги в "Голосі країни" обїздив усю Україну Фото: з сімейного архіву Антона Копитіна

Фіналіст шоу "Голос країни 5" 32-річний Антон Копитін після перемоги зайнявся кар'єрою вокаліста. Хлопець подорожує з концертними турами та долучається до благодійності. Виступав уже в США, Польщі, Молдові. За два роки побував в усіх областях України. Про це він розповів Gazeta.ua.

"Цього року - 30 років, як я на сцені. Пробував займатися різними речами. Був системним адміністратором, менеджером з пейнтболу, сантехніком. Мав з дружиною власний бізнес - займалися виїзним обслуговуванням. Накривали столи, організовували каву, чай, солодощі на різних заходах. Але якщо відмовлявся від співів - все валилося з рук. Вирішив заробляти лише музикою, - Антон Копитін, - Після перемоги чотири рази був в Америці. Вперше полетів одразу після голосу на місяць. Поїздку оплатив благодійний фонд "Юкрейн реліф". Це наші хлопці, які виїхали у Каліфорнію. Вони достатньо заможні і успішні. Допомагають переселенцям та військовим. Мене запросили до участі у благодійному концерті. Завдяки глядачам зібрали комплекти одягу та десятки тон рису. Передали їх в Україну".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікар з Луганська працевлаштував 70 переселенців

За словами Антона Копитіна, за кордоном майже всі пісні виконував українською.

"Діаспоряни відноситься до цього дуже ревно. Хочуть, щоб їхні діти чули музику рідною мовою. Особливо, якщо ті народилися і ростуть закордоном. Молодь добре розуміє українську. Але говорити нею не хоче, лінується. Батьки звертаються українською, а вони відповідають англійською, - каже виконавець. - Коли повертаюся, люди часто розповідають, що бачив їхніх родичів. Впізнають їх на моїх фото у соцмережах. Якось летіли з кумом у США з Парижу на літаку американської авіакомпанії. На борту — одні американці. Раптом підходить дівчина стюардеса. Починає зі мною спілкуватися російською. Розпитує як справи. Я відповів, хоч сам був в шоці. Думаю звідки мене знає. Запитав про це, коли підійшла вдруге. Сказала, що родом з Донецька. Має квитки на мій концерт у Сан-Франциско".

В Україні став учасником проекту "Нотр-Дам де Парі". Крім нього у команді сім солістів. Серед них Арсен Мірзоян та Аркадій Войтюк.

"Також у нас є симфонічний оркестр, хор. Встановлюємо своє технічне обладнання - світло, звук. За два роки побував в усіх областях України. Кожен день давали новий концерт. Проїхали два тури Молдовою, Польщею. У липні їду в Німеччину. Там візьму участь у благодійному концерті маріупольського друга Геннадія Мохненко. Хочемо привернути увагу до безпритульних дітей та ситуації в Україні. Сам він має 29 прийомних та трьох своїх дітей. Свого часу витягав усіх з підвалу. Більшість з-них були наркоманами. Дівчата з раннього віку ставали повіями. Найменший син — почав вживати наркотики у 4 роки. Зараз діти, які були безпритульними, їздять з Геною по світу. Хочуть здійснити кругосвітню велосипедну подорож. До війни проїхали всю Росію. Минулого року - пів Європи".

Антон Копитін родом з Донецька. У зв'язку з військовим конфліктом на Сході України, в 2014 році разом з сім'єю переїхав в Київ. У 2014 році взяв участь у проекті "Голос країни". Дебютував з піснею "Con te Partiro". Вибрав Тіну Кароль як наставника. Дійшов до фіналу проекту, і в підсумку завоював перемогу. Перед оголошенням переможця у фіналі шоу, Тіна Кароль публічно подарувала Антону однокімнатну квартиру в Києві.

Зараз ви читаєте новину «Антон Копитін після "Голосу країни" зайнявся кар'єрою вокаліста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1865
Голосування Чи прийнятні умови кредитування для переселенців у 20% річних?
  • Так, за новими умовами зможу взяти кредит
  • Так, але доведеться у всьому собі відмовити
  • З такими умовами є ризик влізти в борги
  • Ні, бо не має стабільного доходу
  • Не братиму кредит через великий відсоток
Переглянути