Ексклюзиви
неділя, 08 липня 2018 11:15

Виносливі і потужні - найкращі бюджетні смартфони
5

За півроку українські онлайн-покупці здійснюють від 5 до 20 покупок в інтернеті. Найбільше купують телефони - 28 % покупок. Найпопулярніший смартфон - Samsung Galaxy J3 з ціною в 2,7 тис. грн.

Gazeta.ua підготувала добірку смартфонів до 2 тис. грн.

1. Homtom HT16. Вартість 1,7 тис. грн.

Автор: Smartmobis
 

Бюджетний китайський смартфон обладнаний 4-ядерним процесором MediaTek MTK6580. Оперативної пам'яті встановлено 1 ГБ, вбудованої - 8 ГБ. Телефон підтримує карту пам'яті microSD не більше 32 ГБ. Екран - 5 дюймів, роздільна здатність якого 720х1280. У смартфоні встановлена 5 Мп камера з програмним збільшенням до 8 Мп. Фронтальна камера - 5 Мп. За автономність пристрою відповідає акумулятор на 3000 мА*год. Працює на операційні системі Android.

Смартфон має слот для 2 SIM-карт. Підтримує формат зв'язку 2G. Пристрій можна підключити до Wi-Fi.

Корпус пластиковий. Модель доступна в чорному, білому та блакитному кольорах.

"Все працює як і належить. Слабенький акумулятор, але за таку ціну відмінно", - пише Оксана на сайті Rozetka.com.

2. Asus ZenFone Go. Коштує 1,9 тис. грн.

Автор: Journaldugeek
 

Asus ZenFone Go - китайський смартфон. В модель вбудований процесор Qualcomm Snapdragon на 4 ядра. Для зйомки смартфон обладнали основною камерою на 8 Мп і фронтальною на 2 Мп. Дисплей з роздільною здатністю 854x480 і діагоналлю в 5 дюймів. Акумулятор ємністю - 2600 мА*год. Операційна система - Android.

Смартфон налаштований на підтримку двох SIM-карт і підтримує формати зв'язку 3G і 2G.

Корпус пластиковий. Буває з корпусом в чорному, сірому і золотому кольорах.

"Товар відмінний, але якщо чесно, не можу зрозуміти чому всі програми встановлюються на телефон з 8 ГБ пам'яті, а пише що пам'яті немає", - пише Юлія Синько на форумі.

"Товар жахливий! Камера зависає і раз через раз вмикається, отвір для навушників не працює. Перевіряли 5 пар. Батарея тримає тільки 8 годин, а після 15% сідає за 30 секунд", - пише Юлія Савенюк на сайті Rozetka.com.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бюджетні смартфони по-новому: машинне навчання і Android 8.0

3. Assistant AS-502 Shot, коштує близько 1,8 тис. грн.

Автор: Fixer
 

Телефон американського виробника оснащений потужним 4-ядерним процесором Mediatek MT6580А. Має 1 ГБ оперативної і 8 ГБ вбудованої пам'яті. Також підтримує карту пам'яті microSD. Екран з діагоналлю 5 дюймів з роздільною здатністю 1280x720. Основна камера 13 Мп, а фронтальна - 5 Мп. Ємність акумулятора - 2500 мА*год. Операційна система - Android 7.0.

Смартфон підтримує дві SIM-карти. Формат зв'язку 2G і 3G. Також телефон підтримує безпровідну технологію Wi-Fi. Корпус Assistant AS-502 Shot виготовлений з високоякісного пластику. Продають моделі в чорному, золотому і темно-синьому кольорах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії випустили "провальний" смартфон

Взяли доньці на заміну розбитому в школі телефону. Вибирали недорогий і з "кращою камерою".Чесно кажучи, не очікувала такої якості камери від бюджетного телефону! Відгуки дитини після декількох годин користування: Майнкрафт в мережевий грі не висне і Вай фай в слабких зонах квартири ловить відмінно", - пише користувач форуму "Смартфон онлайн" Ольга.

"Взяла телефони собі і доньці. У неї все норм. У мене ж через тиждень пропадають контакти. І ніяк я їх не можу витягти з SIM-карти, допомагає тільки скидання налаштувань, тоді телефон відображає контакти. Я вже і поновлення відключила, марно, пройшов тиждень знову жодного номера немає в телефоні", - пише користувач Євгенія на сайті Rozetka.com.

4. Philips S327 Dual Sim. Вартість 1,9 тис. грн.

Автор: Sota
 

Нідерландська компанія обладнала свій смартфон потужним процесором в 4 ядра. Оперативна пам'ять - 1 ГБ, вбудована - 8 ГБ. Підтримує карту пам'яті microSD. Екран - 5 дюймів. Операційна система Android. Телефон оснащений літійіонних акумулятором ємністю 3000 мА*год.

Телефон має слот для двох SIM-карт. Корпус виготовлений з високоякісного пластику. Доступний лише в чорному кольорі.

Смартфон оснащений основною камерою з автофокусом у 8 Мп, фронтальна камера - 5 Мп.

Мобільний телефон Philips підтримує подвійний режим для радіотехнології 4G, 3G, 2G. Підтримує безпровідну технологію Wi-Fi.

"Дуже хороший на свою ціну,заряд тримає,звук супер,екран хороший", - пише Роман Прокип на сайті Rozetka.com.

5. ZTE Blade L110, вартість близько 1,3 тис. грн.

Автор: RD Electronics
 

У китайський смартфон ZTE Blade L110 вбудували потужний 4-ядерний процесор Spreadtrum SC7731.

Відмінно увіллється у ваше життя, якщо вам необхідно надійне бюджетне рішення, яке виконує повсякденні завдання. Оперативна пам'ять - 512 МБ і 4 ГБ вбудованої пам'яті + microSD не більше 32 ГБ. Управління смартфона здійснюється на базі операційної системи Android 5.1. Діагональ екрана - 4 дюйми. Ємність акумулятора - 1400 мА*год.

Основна камера - 2 Мп, Фронтальна - 0,3 Мп. Смартфон має слот для установки двох SIM-карт. Підтримує 3G і 2G, можна підключити до Wi-Fi.

Корпус смартфона виготовили з текстурованого полікарбонату. Зручно лежить в руці. Можна придбати модель з жовтим, чорним і помаранчевим кольорами корпусу.

"Брав як другий телефон, виключно для skype, viber і whatsApp. Все працює нормально. Телефону вистачає на 2 дні", - пише Артур на сайті Rozetka.com.

"На таку операційну систему потрібен більший об'єм ОЗУ. Таке враження, що цей смартфон лежав на складі більше 2 років. Він застарів за своїми характеристиками, як для бюджетного сегменту. Також не сподобалося, що для зображення роботи смартфону прийшлось при розпакуванні зняти плівку", - пише Андрій Лавриненко на форумі.

У Києві презентували лінійку нових бюджетних смартфонів. Їх продаватимуть у мережі мобільного оператора lifecell.

Телефони нового для України бренду зроблені в Туреччині. Називаються General Mobile. На наш ринок вийде дві моделі – потужніша й дорожча GM8 і менш потужна й дешевша - GM8 GO.

Зараз ви читаєте новину «Виносливі і потужні - найкращі бюджетні смартфони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути