четвер, 07 червня 2018 16:48

Бюджетні смартфони по-новому: машинне навчання і Android 8.0
5

  Компанія Huawei представила новий бюджетний смартфон
Компанія Huawei представила новий бюджетний смартфон

Ваш смартфон не запускає кілька додатків одночасно? Часто доводиться видаляти фотографії або музику, щоб звільнити місце для зберігання файлів? Пристрій постійно зависає? Тоді варто звернути увагу на нову лінійку Huawei Y 2018 року і особливо - на Huawei Y7 Prime, доступний смартфон з сучасними функціями.

Плавна робота пристрою, а з нею і відмінний користувальницький досвід, залежить як від апаратного, так і від програмного забезпечення. Наприклад, нові Y7 Prime 2018 і Y6 Prime 2018 мають збільшений об'єм оперативної і вбудованої пам'яті - 3 ГБ і 32 ГБ відповідно, тоді як їхні попередники, моделі 2017 року, - 2 ГБ і 16 ГБ.

Сьогодні багато бюджетних смартфонів комплектуються потужними 8-ядерними процесорами через жорстку конкуренцію на ринку. Але не всі з них однаково хороші. Адже для гарантовано безперебійної роботи вирішальне значення має програмне забезпечення. Однак більшість пристроїв бюджетного сегменту не оснащуються новими версіями операційної системи.

Huawei вирішив змінити це неписане правило.

  Компанія Huawei представила новий бюджетний смартфон
Компанія Huawei представила новий бюджетний смартфон
  Компанія Huawei представила новий бюджетний смартфон
Компанія Huawei представила новий бюджетний смартфон

Новітня версія Android: поліпшений користувальницький досвід

Так, всі пристрої Y-серії 2018 року працюють під управлінням новітньої версії цієї операційної системи. Android 8.0 об'єднує всі найвдаліші рішення з попередніх релізів, відрізняючись поліпшеним управлінням додатками. Це позитивно впливає на витрату заряду батареї і на термін її служби в цілому, оскільки додатки "засипають", якщо вони не використовуються, і моментально активізуються після їх виклику. Ідея полягає в тому, щоб скоротити споживання енергії на виконання обчислювального процесу або для вирішення неочевидного для користувача завдання без видалення додатків. Крім того, таке поліпшення робить роботу пристрою швидшою.

Оптимізований інтерфейс - плавна робота

Крім надійного апаратного забезпечення і нової версії операційної системи важливу роль відіграє призначений для користувача інтерфейс, адже він є, по суті, якоюсь оптимізацією "оперативки". Якість такої оптимізації залежить від виробника пристрою, а точніше, від рішень його науково-дослідних підрозділів. Будучи в трійці найбільших постачальників смартфонів у світі, Huawei має хороші можливості для вдосконалення цієї операційної системи і адаптації її для своїх пристроїв. В результаті всі смартфони Huawei, оснащені EMUI 8.0 (фірмовим користувальницьким інтерфейсом) - а це і флагмани, такі як серії Huawei Mate 10 і Huawei P20, і нова бюджетна лінійка Huawei Y - відрізняються швидкою роботою не тільки відразу після покупки, але і забезпечують відмінний призначений для користувача досвід навіть після року використання.

У Huawei Y7 Prime 2018, наприклад, інтерфейс EMUI 8.0 разом з 8-ядерним процесором надає споживачам переваги від злагодженої взаємодії програмного і апаратного забезпечення. Крім того, використовуючи алгоритми машинного навчання, пристрій вивчає поведінку і звички користувачів, щоб забезпечити найкращу продуктивність.

  Компанія Huawei представила новий бюджетний смартфон
Компанія Huawei представила новий бюджетний смартфон
6 функцій EMUI 8.0, які вам точно знадобляться

1. Navigation Dock або плаваюча кнопка

Кнопка, що замінює навігаційну панель внизу екрана, дозволяє користувачам вибирати, яке їй місце розташування краще підходить для навігації по меню. Це нове рішення замінює колишню навігаційну панель, щоб зробити більш зручним використання смартфонів із широкоформатними екранами Huawei FullView (із співвідношенням сторін 18: 9), якими оснащені пристрої Y-серії.

2. Phone Clone

Оптимізована програма для перенесення даних Phone Clone працює для списку контактів, SMS і сторонніх додатків і дозволяє передавати дані з Facebook, Twitter і повідомлень одним дотиком. При цьому конфіденційна інформація, наприклад паролі, залишається недоступною і копіюванню не підлягає. Тобто при зміні смартфона вам знадобиться зовсім небагато часу буквально для створення клону вашого старого пристрою на новому.

3. Блокування додатків App Lock

Huawei думає про захист конфіденційності користувачів, тому EMUI уможливлює установку пароля на окремі додатки. Варто лише поставити пароль в меню налаштувань - і можна заблокувати додаток одним дотиком.

4. Подвійний Bluetooth

Пристрої Y-серії підтримують одночасне підключення двох Bluetooth-пристроїв, а це значить, що тепер можна слухати музику в бездротових навушниках і займатися у тренажерному залі, відстежуючи показники на фітнес-браслеті.

5. Комфорт для очей

Смартфони Y-серії підтримують режим Eye Comfort, який автоматично фільтрує до 56% синьої частини спектра і зменшує яскравість екрана в нічному режимі. Це знімає додаткове напруження очей і робить читання комфортним.

6. Два екрани

Huawei Y7 Prime 2018 і Y6 Prime 2018 мають режим інтелектуального поділу екрана, який дозволяє користувачам одночасно запускати два додатки. В такому режимі можна одночасно переглядати відео і спілкуватися з друзями або робити нотатки під час читання документа.

В останні роки преміум-пристрої Huawei здійснили прорив на ринку завдяки інноваціям, розробленим в науково-дослідних та інженерних центрах компанії по всьому світу. Тепер Huawei запозичує деякі передові рішення у своїх флагманів і оснащує ними пристрої бюджетної Y-серії - Huawei Y7 Prime, Y6 Prime, Y6 і Y5. Так Huawei вводить новий тренд на сучасні можливості за невеликі гроші.

  Компанія Huawei представила новий бюджетний смартфон
Компанія Huawei представила новий бюджетний смартфон
Зараз ви читаєте новину «Бюджетні смартфони по-новому: машинне навчання і Android 8.0». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути