субота, 24 лютого 2018 15:25

"Смерть - найкращий винахід життя" - 10 життєвих цитат Стіва Джобса

24 лютого 1955 народився американський винахідник та керівник компанії Apple Стів Джобс.

Він помер у 56 років від раку. За життя Джобс зарекомендував себе геніальний винахідник, вимогливий керівник та мудра людина. Його висловлювання розтягували на цитати, які незмінно ставали крилатими.

Автор: Мираман
 

Gazeta.ua підготувала добірку життєвих цитат Стіва Джобса.

Ти повинен знайти те, що любиш. Знайти свою улюблену роботу так само необхідно, як і свою кохану людину. Робота займатиме велику частину твого життя. Єдиний спосіб отримувати справжнє задоволення від роботи - це робити її чудово, усвідомлюючи це. А єдиний спосіб робити свою роботу добре - це любити її.

Мої найулюбленіші речі не можна купити. Абсолютно очевидно, що найцінніший ресурс у нашому житті - це час

Не дозволяйте шуму чужих думок перебити ваш внутрішній голос. Найважливіше, майте хоробрість слідувати своєму серцю та інтуїції. Вони невідомим чином вже знають, ким ви хочете стати насправді. Все інше вторинне.

Бути найбагатшою людиною на кладовищі для мене не головне. Лягати спати з думкою про те, що ти створив щось прекрасне - ось що має значення.

Останні 33 роки я щоранку дивився удзеркало і запитував себе: "Якщо сьогодні буде останній день у моєму житті, чи буду я робити те, що запланував на сьогодні?"

Ми перебуваємо тут, щоб зробити свій внесок у цей світ. Інакше навіщо ми тут?

Пам'ять про смерть - найважливіший інструмент, який допомагає мені приймати складні рішення у житті. Усе інше - чужі очікування, гордість, боязнь збентеження або провалу - розчиняється перед обличчям смерті. Залишається лише те, що дійсно важливо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомий Стів Джобс – цікаві факти з біографії творця Apple

Багатство, яке я нажив, не можу взяти з собою. Все, що я заберу, - це лише пов'язані з любов'ю спогади. Це - справжнє багатство, яке має слідувати за вами, супроводжувати вас, давати вам сили йти далі.

Не допустити помилок - значить прожити неповноцінне життя

Смерть, напевно, найкращий винахід життя. Вона - причина змін. Вона очищає старе, щоб відкрити дорогу новому.

5 жовтня 2011 року не стало легендарного винахідника, одного із творців Apple Стіва Джобса. Він тривалий час боровся із раком підшлункової залози, але хвороба перемогла: Джобс помер у 56 років.

Зараз ви читаєте новину «"Смерть - найкращий винахід життя" - 10 життєвих цитат Стіва Джобса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути