Ексклюзиви
середа, 19 вересня 2018 10:01

Samsung припиняє випускати бюджетні смартфони

Samsung припиняє випускати бюджетні смартфони
Першим потрапить під "ніж" модельний ряд Galaxy J. Фото: Geekinsight.ru

Компанія Samsung відмовиться від випуску низки бюджетних моделей дешевше 7 тис. грн. Вони не можуть конкурувати із дешевими телефонами з Китаю.

На один смартфон Samsung припадає близько 4 аналогів від однієї тільки Huawei, а ще є Xiaomi, Meizu, Doogee, повідомляє Akket.

Першим потрапить під "ніж" модельний ряд Galaxy J. Незабаром компанія перестане випускати ці бюджетні смартфони зовсім. У Samsung розуміють, що у конкурентів за 7 тис. грн є більш привабливі моделі з багатим наповненням можливостей і потужним технічним оснащенням: продуктивні процесори, більше пам'яті, кращі екрани і навіть модуль NFC.

Після скасування бюджетного сегмента збільшиться кількість пристроїв у лінійці Galaxy A. Більш того, незабаром з'явиться новий модельний ряд - Galaxy M, в якому будуть випускатися пристрої передтопового рівня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Apple випустила iOS12: на що варто звернути увагу

На думку керівництва компанії, подібний крок допоможе зосередити сили на пристроях середнього та топового сегмента, зробивши їх більш конкурентоспроможними.

За півроку українські онлайн-покупці здійснюють від 5 до 20 покупок в інтернеті. Найбільше купують телефони - 28% покупок. Найпопулярніший смартфон - Samsung Galaxy J3 за ціною 2,7 тис. грн. Gazeta.ua підготувала добірку смартфонів до 2 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Samsung припиняє випускати бюджетні смартфони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути