Ексклюзиви
понеділок, 17 вересня 2018 15:48

Apple випустила iOS12: на що варто звернути увагу

Apple випустила iOS12: на що варто звернути увагу
Вийшло оновлення операційної системи для пристроїв Apple. Фото: CNet

Сьогодні вийшло оновлення операційної системи для пристроїв Apple - iOS12.

Які якісні зміни чекають користувачів, розповів TJ.

1. Підвищена продуктивність. Основна увага приділяється прискоренню роботи системи під навантаженням і під час відкриття завдань. Анімація стала більш приємною, оскільки була покращена її плавність.

2. У ARKit 2 розробники зможуть створювати єдині простори доповненої реальності та постійні об'єкти з прив'язкою до конкретних місць, а також розпізнавати об'єкти реального світу.

3. Оновлення Siri: Shortcuts і розумні дії. Тепер Siri стала ще розумнішою, і пропонує дії з огляду на поведінку користувача та контекст подій.

4. Повідомлення групуються за програмами і темами: кілька повідомлень від однієї програми об'єднуються у ланцюжок, який потрібно розгортати тапом. Це не тільки звільняє простір на телефоні, але і дозволяє швидко побачити попередження.

5. "Екранний час" і покращений режим "не турбувати". У нових версіях Android та iOS з'явилася детальна статистика та управління часом використання смартфонами і планшетами, щоб власники менше користувалися пристроями. Тепер кожен побачить, скільки часу витрачає на соцмережі та ігри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Microsoft готує кардинальні зміни у Windows 10

6. Оновився портретний режим фото: камера навчилася генерувати маску, щоб виділити людей для кращої обробки обличчя і волосся. Візуально змінився і додаток "Фото".

7. Покращена безпека. Нова iOS може працювати з паролями зі сторонніх додатків. Наприклад, Safari може використовувати код підтвердження операції з SMS або push-повідомлення. Користувачеві необхідно схвалити його в пропозиціях автопідстановки. Тепер же зламати ґаджет набагато складніше.

8. У камері iMessage з'явилися прикраси: стікери, фігури, Animoji та Memoji, також на зображення можна додавати стікери iMessage.

9. Оновлення додатків. "Новини" на iPad отримали бічну панель для скролінгу, як це зроблено в "Пошта".

Apple припинила продажі iPhone X на своєму офіційному сайті. Також із сайту компанії зникли моделі iPhone SE та iPhone 6s. Таке рішення не виключає продаж старих пристроїв на ринках, що розвиваються, таких як Індія.

Зараз ви читаєте новину «Apple випустила iOS12: на що варто звернути увагу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути