понеділок, 27 листопада 2017 17:35

Розкрито головні особливості iPhone 8

Цієї осені на ринок вийшли відразу три нових iPhone. Пропонуємо вам ознайомитися з особливостями молодшої і найбільш доступної моделі лінійки, що користується величезним попитом українців, - iPhone 8.

На відміну від минулорічного iPhone 7, "вісімка" отримала скляний, а не металевий корпус. Загартоване скло відмінно протистоїть пошкодженням і виглядає дійсно ефектно. Корпус смартфону захищений від пилу і вологи за стандартом IP67, тобто він може перебувати у воді на глибині 1 м до 30 хвилин. За рахунок невеликого дисплея (4,7 дюйма) і компактного корпусу iPhone 8 легко вміщається навіть у вузькій кишені або жіночому клатчі.

Приємним нововведенням стала функція TrueTone, вперше використана в iPad Pro 9.7. Завдяки їй смартфон автоматично змінює параметри дисплея (яскравість підсвічування і колірну температуру) в залежності від зовнішнього освітлення. Залишилася і вподобана користувачами функція 3D Touch (різні дії при сильному і слабкому натисканні на екран).

  iPhone 8 очолює рейтинг найпотужніших смартфонів світу
iPhone 8 очолює рейтинг найпотужніших смартфонів світу

"Вісімка" побудована на базі топового 10-нанометрового процесора A11 Bionic (6 ядер) з чіпом нейронного навчання Neural Engine, здатного обробляти 600 мільярдів операцій за секунду. У ній також вперше використаний 3-ядерний відеоприскорювач розробки Apple. Єдина відмінність між iPhone 8 Plus і iPhone 8 в плані "заліза" полягає в меншому обсязі ОЗУ у останнього (2 ГБ проти 3 ГБ). Однак за продуктивністю iPhone 8 нітрохи не поступається "старшому братові", очолюючи рейтинг найпотужніших смартфонів світу.

Користувачів, які обирають айфон 8 в "Алло", часто цікавлять його фотографічні здібності. Камер у iPhone 8 дві: 12-мегапіксельна основна (f/1.8, з оптичним стабілізатором) і 7-мегапіксельна фронтальна (f/2.2). При зйомці на основний модуль можна використовувати новий режим портретного освітлення, що дозволяє імітувати зйомку в студійних умовах. Швидкість відеозйомки в 4К досягає 60 к/сек, в Full HD - неймовірних 240 к/сек.

Енергоефективний процесор і компактний дисплей дозволяють iPhone 8 працювати на одному заряді дуже довго - до півтори доби при інтенсивній експлуатації. Підтримується режим швидкої зарядки (50% за 30 хвилин), є можливість використання бездротових індукційних ЗУ стандарту Qi.

Зараз ви читаєте новину «Розкрито головні особливості iPhone 8». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути