вівторок, 15 травня 2018 12:59

Порошенко обіцяє швидкісний інтернет у кожне село

  Порошенко пообіцяв широкосмуговий інтернет в кожному селі. Фото: Корреспондент.netПорошенко пообіцяв широкосмуговий інтернет в кожному селі. Фото: Корреспондент.net
Порошенко пообіцяв широкосмуговий інтернет в кожному селі. Фото: Корреспондент.netПорошенко пообіцяв широкосмуговий інтернет в кожному селі. Фото: Корреспондент.net

Широкосмуговий інтернет буде в кожному селі.

Про це заявив президент України Петро Порошенко.

"Широкосмуговий інтернет необхідний в кожному селі, в кожній школі, в кожній сільраді, і обовязково – в кожній медичній лабораторії", – каже Порошенко.

Довідка: Широкосмуговий доступ до інтернету - це доступ із високою швидкістю передачі даних за кількома каналами одночасно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Користувачі розповіли, як працює 4G в Україні

За словами президента, це стане можливим тоді, коли переведуть та звільнять відповідні частоти із 3G на 4G, а також переведуть аналогове телебачення у цифрове.

4G дає можливість вдесятеро швидше передавати дані й відеозйомку, миттєво завантажувати в 5-7 разів більше інформації. Щоб користуватися швидкісним інтернетом, слід перевірити, чи підходить для цього сім-картка вашого мобільного телефону.

У інших європейських країнах швидкісний мобільний інтернет працює майже 10 років. У Польщі з'явився 8 8років тому, в Молдові й Угорщині - 5.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко обіцяє швидкісний інтернет у кожне село». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути