понеділок, 02 квітня 2018 08:05

Користувачі розповіли, як працює 4G в Україні

Користувачі розповіли, як працює 4G в Україні
Користувачі поділилися першими враженнями від роботи 4G в Україні. Фото — 112

В Україні почав працювати мобільний інтернет четвертого покоління 4G. Користувачі вже поділилися першими враженнями. Кажуть, є труднощі у користуванні

"4G добре працює, наприклад, в околицях Солом'янської площі Києва - трихвилинний ролик найвищої якості на YouTube завантажився моментально і без затримок. Але як тільки від'їжджаєш від площі хоча б на одну зупинку, сигнал зникає", - каже Наталя Сергєєва з Києва, передає "Сегодня".

Денис Опухлий з Дніпра розповів, що біля лікарні, в якій він працює, 4G немає.

"Хоча в одному з центральних торгових центрів - є, і дуже швидкий. Заради інтересу я спробував завантажити фільм цілком. Телефон показав, що завантаження триватиме 3 хвилини, хоча файл я так і не докачав, - закінчилася пам'ять на телефоні", - каже чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Створили офіційні стандарти для мереж 5G

Поки що найвища швидкість зафіксована користувачами в центрі Львова - 83 Мбіт/с! В столичному районі Троєщина заявляють про швидкість 32 Мбіт/с, на одеській Молдаванці - 22 Мбіт/с, приблизно стільки ж на пл. Свободи в Харкові.

При цьому абоненти зіткнулися з гострою нестачею сім-карт, що підтримують 4G.

Оператори мобільного зв'язку почали запускати високошвидкісний мобільний зв'язок в Україні. 4G вже запрацювало в Києві, Одесі, Харкові, Львові та Дніпрі. Мобільні оператори обіцяють, що в квітні зв'язок запустять ще й в Полтаві, Сумах, Івано-Франківську, Луцьку, Кропивницькому, Запоріжжі та Херсоні. Можуть додатися й інші населені пункти.

Зараз ви читаєте новину «Користувачі розповіли, як працює 4G в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути