четвер, 27 вересня 2018 17:16

Покажуть де поїсти і переночувати - найкорисніші додатки для мандрівників

Покажуть де поїсти і переночувати - найкорисніші додатки для мандрівників
Google створила путівник для мандрівників Touring Bird. Фото: РБК Стиль

Google створила путівник для мандрівників Touring Bird.

В Touring Bird мандрівникам пропонують обрати місто та за допомогою фільтрів вибрати різні місця для відвідування чи заняття. У фільтрах можна вказати й бюджет, аби знайти пропозиції, які не будуть перевищувати його межі.

Gazeta.ua зібрала добірку безкоштовних сервісів, які потрібні кожному мандрівнику.

1. Skyscanner

Сервіс містить одну з найбільших баз авіакомпаній і сайтів-посередників. Крім перельотів, через додаток можна шукати готелі і прокат машин. Результати пошуку можна фільтрувати по перевізнику, пересадки, тривалості польоту, а також часу вильоту і прильоту.

Крім того, можна налаштувати оповіщення про ціни на обрані маршрути і дати, щоб не пропустити найвигідніший варіант.

Доступний в Google Play і App Store.

2. Maps.Me

Цей додаток зібрав детальні автономні карти всіх країн світу, що працюють без підключення до інтернету. Застосунок дозволяє задавати пошук в автономному режимі, а також знаходити потрібний об'єкт з усіх присутніх на мапі.

За допомогою Maps.Me можна додати будь-яке місце в списку закладок, а також імпортувати маршрути з інших карт в додатку. Крім того, сервіс дає можливість відправити пін будь-якого місця на карті за допомогою електронної пошти або СМС.

Завантажити можна в Google Play і App Store.

3. Booking

Додаток дозволяє знайти житло для будь-якої подорожі, відпустки або поїздки на вихідні в будь-якому місті світу.

Сервіс дає можливість підтвердити пропозиції в готелях і апартаментах відразу після бронювання, зареєструвати заїзд без роздруківок, а також офлайн-карти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безкоштовні і максимально зручні - найкращі "читалки"

Пошук можна здійснювати за назвою готелю, місту чи пам'ятника поблизу. А варіанти можна фільтрувати за ціною, оцінкою чи відгуками, наявності Wi-Fi тощо. За часте використання додатку користувач отримує постійні бонуси і знижки. Також наявна функція "кеш-бек" - додаток повертає певну суму від витраченої на поїздку.

Booking можна знайти в Google Play і App Store.

4. Foursquare

Додаток показує на карті всі найближчі заклади біля місця розташування користувача. Вказана коротка і докладна інформація про заклади, а також відгуки і рейтинги на основі оцінок інших відвідувачів.

За чекін іноді дають бонуси - безкоштовні напої, страви-компліменти або знижки.

Завантажити можна в Google Play і App Store.

5. Airbnb

Один з найбільш зручних сервісів для пошуку квартири для ночівлі як в останню хвилину, так і за півроку до поїздки. Сервіс дозволяє легко знайти і велику квартиру на компанію, і бюджетну кімнатку на одного.

Також Airbnb дає можливість заробляти: користувач може здати власне житло мандрівникам або проводити екскурсії по місту.

Airbnb доступний в Google Play і App Store.

Команда киян розробила мобільній додаток для вивчення англійської. Існує більше року. За цей час його завантажили понад мільйон користувачів. Проектом цікавляться освітні гіганти. Самовчитель англійської мови пропонує швидко і безкоштовно отримати базові знання для розмовної англійської. Користувач самостійно може обрати одну з 50 тем для вивчення слів або фраз. Програма розроблена за підтримки досвідчених викладачів, аудіо-вимова - від професійних дикторів.

Зараз ви читаєте новину «Покажуть де поїсти і переночувати - найкорисніші додатки для мандрівників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути