пʼятниця, 31 серпня 2018 19:21

Блокуватиме сайти і покаже місцерозташування - найкращі додатки батьківського контролю

Блокуватиме сайти і покаже місцерозташування - найкращі додатки батьківського контролю
Більшість дітей і підлітків починають використовувати смартфони в ранньому віці. Фото: Hi-News

Більшість дітей і підлітків починають використовувати смартфони в ранньому віці.

Для батьків, які контролюють дітей створили спеціальні додатки, щоб стежити за активністю дітей в соцмережах. Це допоможе уникнути впливу небажаного контенту.

Gazeta.ua підготувала добірку найкращих додатків батьківського контролю.

1. Spy

Додаток дозволяє контролювати будь-яку діяльність дитини. Він забезпечує додаткову підтримку: управління викликами, перевірку повідомлень і повідомлень електронної пошти, дозволяє отримати історію веб-пошуку, гео-розташування і багато іншого. Також дозволяє відстежувати активність дитини в таких популярних додатках, як Snapchat, WhatsApp, Skype і т.д.

Додаток має 3 різні версії. Основна коштує $22 в місяць ($75 на рік). Доступний лише на IOS.

2. Mobicip

Додаток простий у використанні, має спеціальну панель, де можна управляти різними діями на ходу. Від моніторингу додатків до історії перегляду та блокування певного контенту.

Крім того, вона дозволяє користувачеві встановлювати індивідуальні налаштування. За його допомогою можна вручну вибрати вид контенту, який ви хочете, щоб ваша дитина бачила. Пристрій мультиплатформний і підтримує доступ кількох користувачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Визначить ліміт і покаже статистику - найкращі додатки для контролю витрат

Його базова версія доступна безкоштовно. Розширена коштує $39.99 на рік і може підтримувати до 5 пристроїв. Доступний лише на IOS.

3. Netsanity

Додаток дозволяє блокувати будь-який веб-сайт або додаток на телефоні дитини. Має вбудовану функцію відстежування місцерозташування, яка дозволить отримати доступ до поточного розташування пристрою.

Цю та багато інших функцій можна встановити зі спеціальної панелі. Базова версія має вартість $59.95 на рік. Доступний на IOS і Android.

4. NetNanny

Це один з накращих додатків батьківського контрою. Дозволяє отримати доступ до пристрою дитини з практично в будь-якого місця і виконувати широкий спектр операцій з його приладової панелі. Можна фільтрувати небажаний контент, блокувати веб-сайти, управляти часовими інтервалами, налаштовувати оповіщення, контролювати діяльність дитини в соціальних мережах.

Додаток має кілька версій. Основна сімейна версія коштує від 9$ на місяць. Доступний на IOS.

5. Qustodio

Qustodio - один з найпростіших способів моніторингу активності дитини в Інтернеті. Дозволяє отримати необмежений доступ до великої кількості функцій. За його допомогою можна блокувати небажаний контент, моніторити соціальну активність засобів масової інформації, розташування доріжок, відстежувати дзвінки і повідомлення тощо.

Базова версія - безкоштовна. Основна версія з додатковими можливостями коштує від $49.99 на рік. Доступний лише на IOS.

Здоровий спосіб життя – це не завжди легко та зручно. Іноді бракує часу та уваги, щоб відстежувати кожен свій крок та прийом їжі. Для цього існують спеціальні додатки.

Зараз ви читаєте новину «Блокуватиме сайти і покаже місцерозташування - найкращі додатки батьківського контролю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути