четвер, 23 серпня 2018 19:06

Телефон слідкує за вашим здоров'ям - найкращі додатки

Телефон слідкує за вашим здоров'ям - найкращі додатки
Добірка найкращих додатків для Android і iOS по догляду за здоров'ям. Фото: Український інтерес

Здоровий спосіб життя – це не завжди легко та зручно. Іноді бракує часу та уваги, щоб відстежувати кожен свій крок та прийом їжі. Для цього існують спеціальні додатки.

Gazeta.ua підготувала добірку найкращих додатків для Android і iOS по догляду за здоров'ям.

1. Sleep Better

Ця програма для смартфона підрахує оптимальний час для сну. Також відстежуватиме фази сну, а вранці розбудить в найсприятливіший момент.

Застосунок допоможе вести щоденник сну, щоб виявити закономірності: від чого залежить хороший або поганий сон у конкретному випадку.

2. Breathe+

Ця програма допоможе навчитися правильно дихати. Всього кілька хвилин в день допоможуть розслабитися, відчувати себе набагато краще. Перший показник того, що людина живе - дихання. В день ми в середньому робимо 23 тис. вдихів. Ми дихаємо, але не знаємо, що від того, як ми це робимо, може залежати настрій і самопочуття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Визначить ліміт і покаже статистику - найкращі додатки для контролю витрат

3. Cardiio

Один з основних показників, коли питання стосується здоров'я - пульс. Раніше, щоб виміряти пульс, необхідно було спеціальне обладнання або спеціальні знання, які дозволяли б зуміти підрахувати власний пульс і зробити якісь висновки. Тепер для цього необхідний лише смартфон. Досить увімкнути програму, прикласти палець до основної камери на кілька секунд і виміряти пульс. Додаток не тільки покаже, скільки разів на хвилину скорочується серце, а й повідомить, яким повинен бути оптимальний пульс, як його досягти, і навіть запропонує програму тренувань на витривалість.

4. Pacer

Додаток підкаже, скільки кроків ви зробили протягом дня, як багато спалили калорій і наскільки корисною вийшла прогулянка. Додаток мотивуватиме частіше і більше рухатися.

5. Lifesum

Додаток допоможе дізнатися все про те, що їсть користувач. Немає необхідності вручну вносити до неї дані. Достатньо відсканувати штрих-код на упаковці продукту, і вся необхідна інформація автоматично збережеться в програмі. У результаті додаток покаже, скільки за день вжили жирів, вуглеводів і білків, а також дасть раду, як зробити раціон більше здоровим.

Залишився лише місяць літа і цей час можна провести з користю, присвятивши вільний час фізичній активності. Підраховувати спалені калорії, аналізувати прогрес і вести статистику допоможуть спеціальні мобільні додатки.

Зараз ви читаєте новину «Телефон слідкує за вашим здоров'ям - найкращі додатки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути