Ексклюзиви
пʼятниця, 03 серпня 2018 18:11

І спортзал не потрібен - 5 найкращих фітнес-додатків

Залишився лише місяць літа і цей час можна провести з користю, присвятивши вільний час фізичній активності.

Підраховувати спалені калорії, аналізувати прогрес і вести статистику допоможуть спеціальні мобільні додатки.

Gazeta.ua підготувала п'ятірку найкращих фітнес-додатків для Android і iOS.

1. Sworkit

Додаток дозволить тренуватися не тільки вдома, а й на відпочинку чи відрядженні. Для занять потрібно виділити 20 хвилин. Самостійно обираєте комплекс вправ і працюєте. Заняття побудовані у вигляді інтервальних тренувань: 30 с. - виконання вправи, 2 хв відпочинку.

Тренування, націлені на певні групи м'язів: верхня частина тіла, нижня частина тіла, зміцнення корпусу, зміцнення спини, стретчинг, йога.

За додаткову плату можна отримати корисні функції такі як, голосове сповіщення під час тренувань, відстеження прогресу чи бонусні тренування.

2. Workout Trainer

Додаток пропонує тисячі безкоштовних тренувань з покроковими аудіо і відео-інструкції, які допоможуть привести себе в форму. Workout Trainer пропонуэ унікальний режим тренувань для кожного користувача.

Основні характеристики: доступ до бібліотеки додатку, в якій можна створювати свій власний графік занять і ділитися ним онлайн; преміум-підписка забезпечує доступ до HD-відео, більшій кількості тренувань, також ця версія блокує рекламу; можливість додати власний комплекс тренувань; якщо заповнити безкоштовну анкету, можна отримати особисту консультацію.

3. Charity Miles

Цей додаток не тільки допоможе прийти вам в форму, а й відчути себе волонтером.

Додаток відстежує відстань, яку ви пройшли, пробігли чи проїхали на велосипеді, а його користувачі "заробляють" гроші для певної благодійної мети до тих пір, поки не зберуть початковий спонсорський фонд в обсязі $ 1 млн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 продуктів, які згубно впливають на фігуру

Діяльність Charity Miles спрямована на підтримку розвитку програми та збільшення благодійного фонду за допомогою корпоративних спонсорів, які будуть отримувати відчутну віддачу в їх маркетингові бюджети.

Charity Miles зараз використовують 11 млн американців, які регулярно виходять на прогулянку, займаються бігом і їздою на велосипеді.

4. Nike+Training Club

Найпростіший спосіб контролю ваших вправ. Програма пропонує більше 100 тренувань, створених кваліфікованими тренерами Nike для людей з різним рівнем фізичної підготовки.

Обираючи конкретну фітнес-мету: схуднути, привести тіло в тонус, підвищити витривалість, можна знайти відповідний план тренувань. Кожне заняття доповнено відеогідом.

5. Fitnet

Поки ви виконуватимете вправи, дотримуючись порад віртуального тренера, додаток Fitnet за допомогою камери мобільного пристрою оцінює, наскільки добре ви справляєтеся з тренуванням: дає рекомендації прискоритися або зробити паузу.

  Додаток Fitnet використовує камеру мобільного пристрою. Фото: ІТ
Додаток Fitnet використовує камеру мобільного пристрою. Фото: ІТ

Прогресивна молодь Швеції розробила новий вид тренувань. Він поєднує у собі прибирання сміття та біг. Такий спорт допомагає спалювати зайві калорії та робить вулиці чистими. Новий тренд назвали плогінг. Це поєднання традиційного бігу і шведського терміну "plocka upp", що означає "прибрати, підняти".

Зараз ви читаєте новину «І спортзал не потрібен - 5 найкращих фітнес-додатків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути