субота, 24 грудня 2016 15:48

Пілот винищувача записав вражаюче відео польотів

Пілот винищувача записав вражаюче відео польотів

В мережі з'явилось відео видовищних польотів винищувачів МіГ-29 Військово-повітряних сил Польщі.

Кліп під назвою "Fulcrum drivers" знятий з кабіни винищувача камерою GoPro. Це дає змогу глядачам побачити очима пілота виконаня фігур пілотажу, польоти в хмарах і на великій висоті, а також в парі з такими винищувачами як Міраж 2000, Дассо "Рафаль", F-16, Міг-21 та Єврофайтер "Тайфун".

Відео зняв поручик Рафал Панковскі із 22-ї бази тактичної авіації, яка дислокується у місті Мальборк. Словом Fulcrum у країнах НАТО називали радянський винищувач МіГ-29.

Це уже третя серія міні-фільмів "Fulcrum drivers" про майстерність у небі польських пілотів. Попередні два відео стали хітом Інтернету і були показані по телебаченню.

"Чудове відео про роботу польських льотчиків. До речі, хороший приклад для наслідування в Україні, коли командування співпрацює із спеціалістами з відео-монтажу, а не все забороняє", - охарактеризували кліп в групі Facebook "Military aviation UA".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пілоти винищувачів з усієї України розпочали масштабні тренування

"Молодці хлопці і адекватне начальство. Рівень підготовки у них звичайно високий. Зокрема, за плечима у них участь в багатьох міжнародних навчаннях. Також їхні літаки дійсно модернізовані за стандартами НАТО, а не як у нас - лише на папері", - прокоментував Gazeta.ua дане відео один із українських пілотів МіГ-29.

МіГ-29 – багатоцільовий радянський винищувач четвертого покоління. Був основним винищувачем країн Варшавського договору та СРСР впродовж 80-х рр. XX ст. Нині перебуває на озброєнні багатьох країн світу, в тому числі й України. ВПС Польщі мають в своєму парку 26 винищувачів МіГ-29А та 6 двомісних МіГ-29УБ.

У мережі з'явилося відео пуску авіаційних ракет класу "повітря-поверхня" Х-25МЛ українськими штурмовиками Су-25.
Зараз ви читаєте новину «Пілот винищувача записав вражаюче відео польотів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути