середа, 22 січня 2020 09:17

Компанія Sony повідомила дату презентації PlayStation 5

Компанія Sony повідомила дату презентації PlayStation 5
Чутки про те, що прем'єра ігрової консолі PlayStation 5 відбудеться 5 лютого, підтверджують навіть американські і японські джерела.Фото:www.ixbt.com

Нову ігрову приставку PlayStation 5 компанія Sony офіційно представить 5 лютого 2020 року.

Покажуть новинку під час заходів PlayStation Meeting 2020, повідомляє BGR .

Спочатку про презентацію повідомили на анонімному форумі 4Chan. Про це нібито дізнались із внутрішнього документа Sony Interactive Entertainment, де була фотографія прототипу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: PlayStation 5 продають за невиправданою ціною

Згодом приблизну дату назвав розробник ігор Twisted Metal і God of War для PlayStation Девід Скотт Джаф, який натякнув у Twitter, що PlayStation 5 покажуть "в найближчі 4 тижні", а слоганом буде It's time to play ( "Час грати"), і його поширять на весь бренд у цілому.

Чутки про те, що прем'єра ігрової консолі PlayStation 5 відбудеться 5 лютого, підтверджують навіть американські і японські джерела. Користувачі згодом також звернули увагу, що в офіційному Twitter-акаунті PlayStationEurope з'явився новий слоган: "час грати", що підтверджує чутки про дату презентації.

Нова гра дивуватиме підтримкою ігор всіх попередніх поколінь до PSOne, блискавичним часом завантаження рівнів в іграх, імерсивними елементами управління, модульною установкою для відеоігор, компакт-диск із грою йтиме в комплекті з приставкою. Розкриють також дизайн консолі і геймпадів, інтерфейс операційної системи, а також нові ігрові функції, технічні характеристики і список ексклюзивних ігор на старті. PlayStation 5 буде повністю функціональною – журналісти навіть зможуть відразу випробувати приставку.

Компанія Microsoft презентувала ігрову приставку Xbox наступного покоління. Вона отримала назву Xbox Series X. Завдяки новому дизайну приставку можна буде використовувати і в горизонтальному, й у вертикальному положенні.

Зараз ви читаєте новину «Компанія Sony повідомила дату презентації PlayStation 5». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути