середа, 31 липня 2019 11:08

PlayStation 5 продають за невиправдану ціну

PlayStation 5 продають за невиправдану ціну
Продавець сам вирішив завищити ціну. Фото:znaj.ua

Нещодавно компанія Sony оголосила, що розробляє нову ігрову приставку PlayStation 5 і представила її технічні характеристики.

Про це не було офіційного анонсу чи фото, але приставку вже продають за попереднім замовленням, пише "Сегодня".

Купити наперед PlayStation 5 можна в європейському магазині MediaMarkt. Мережа спеціально вирішила продавати техніку, яка не існує ще до її офіційного анонсу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яку вибрати ігрову приставку?

Приставка коштує $1050 (26 400 грн - Gazeta.ua). Це дорого, тому що навіть якщо Sony продаватиме свою фантастичну приставку, вона не буде стільки коштувати. Зважаючи на попередні продажі, ігрова приставка не має коштувати понад $499. Напевно, продавець сам вирішив продавати її так дорого.

Коли саме продаватимуть приставку, невідомо, тому що офіційних заяв від Sony не було. За статусом, товар в "очікуванні". Зазначають також, що технічні характеристики можуть змінитися до виходу консолі, оскільки вказані вони тільки на основі чуток і невеликої порції інформації від голови компанії: 7-нм процесор AMD Zen 2 із відеокартою Navi та підтримкою трасування променів, високошвидкісний SSD-накопичувач, а також повна сумісність із іграми від PlayStation 4.

Новій версії Sony Play Station приписують багато нових особливостей. До мережі потрапили технічні характеристики, терміни виходу і ключові нововведення. Апаратною основою PlayStation 5 стане кастомний процесор AMD Zen, доповнений графічним прискорювачем AMD Navi.

Зараз ви читаєте новину «PlayStation 5 продають за невиправдану ціну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути