субота, 11 серпня 2018 07:25

Фахівець розповів, чому смартфон швидко розряджається

Фахівець розповів, чому смартфон швидко розряджається
Повна зарядка телефону швидко його розряджає. Фото: SetPhone

Зараз смартфон - це не просто засіб зв'язку. З його допомогою дивляться фільми, слухають музику, слідкують за новинами у світі, спілкуються у соціальних мережах. Все це швидко розряджає пристрій.

"Чим активніше використовують смартфон, тим більше він споживає енергії і швидше розряджається. Активні додатки, увімкнений Wi-Fi і Bluetooth також збільшують енергоспоживання ґаджета. Тому деякі опції, якими користуються рідко, краще включати вручну на певний проміжок часу", - розказує Gazeta.ua продавець-консультант Артем Романов.

Одна з причин розрядки - сенсорний екран. Чим більша його діагональ, тим вищий рівень енергоспоживання. Тому в деяких випадках краще зменшувати яскравість екрану.

"Повна зарядка телефону швидко його розряджає. Краще періодично підзаряджати смартфон до 70-80 відсотків. Не варто повністю розряджати ґаджет. Це швидко "садить" акумулятор. Не варто користуватися невідповідним кабелем для зарядки. Такі проводи можуть недостатньо заряджати пристрій", - радить фахівець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найчастіші поломки смартфонів

Проблеми із зарядкою можуть виникнути через те, що "розхитався" роз'єм. Іноді він може пошкодитися. Відбувається це, якщо різко висмикувати провід з телефону. У цьому випадку слід зернутися у сервісний центр.

Якщо зарядка "йде", то ні, проблеми можуть бути із самим акумулятором.

iPhone можна зарядити за секунду. Вчені з Університету Аделаїди розробили для смартфона інноваційну батарею. Швидкість зарядки квантових батарей безпосередньо залежить від кількості блоків, з яких вони складаються.

Зараз ви читаєте новину «Фахівець розповів, чому смартфон швидко розряджається». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути