четвер, 09 серпня 2018 11:14

Назвали найчастіші поломки смартфонів

Смартфони так само, як інші прилади, ламаються. Причини бувають найрізноманітніші.

Експерти виділяють 5 проблем. Саме з ними найчастіше власники ґаджетів на Android звертаються до сервіс-центрів, пише "Сегодня".

Не вмикається

Причини такої поломки бувають різні: проблеми у програмному забезпеченні або несправність плати. Звернення до сервісного центру в першому випадку обійдеться у 150 грн. Щоб виправити це, потрібно скинути налаштування або перепрошити Android. Полагодити плату коштує від 400 до 600 грн.

Іноді смартфон не вмикається, бо повністю розрядився. Тоді потрібно ґаджет під'єднати до джерела напруги. Якщо і після цього екран залишається чорним, потрібно чистити роз'єм. Це обійдеться у 120 грн.

Розбився екран

Навіть стійкі до подряпин Gorilla Glass не здатні убезпечити екран від пошкоджень при падінні телефону. При незначному пошкодженні можна замінити переднє скло. Утім, це можливе не в усіх пристроях. Зміна всього модуля коштує близько 1 тис. грн.

Автор: WomanAdvice
 

Швидко розряджається

Проблема пов'язана з тим, що будь-який додаток споживає заряд. Позбутися від проблеми допоможе перезавантаження смартфона.

Якщо ж смартфон постійно швидко розряджається, настала втрата ємності акумулятором. Новий китайський коштує 150-200 грн. Оригінальні батареї обійдуться дорожче - 300-400 грн.

Потонув

Після того, як телефон побував у воді або на нього пролили каву, це може серйозно пошкодити смартфон. Після утоплення найчастіше потрібно заміна мікрофона (близько 900 грн), заміна слухового динаміка (від 500 грн), а в окремих випадках - заміна акумулятора.

Автор: blog-for-girls
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому смартфони на Android кращі за iPhone

Здувся корпус

Із проблемою здуття корпусу стикаються власники приладів на iOSбі на Android. Здуття проявляється у "відшаруванні" дисплея від корпусу. У такому випадку акумулятор потрібно швидко змінювати. Якщо він продовжуватиме здуватися - зашкодить міскросхемі. У найгіршому випадку батарея може вибухнути. Ремонт пошкоджених мікросхем може коштувати до 2 тис. грн.

Китайський виробник смартфонів Huawei обійшов американську компанію Apple за кількістю проданих у світі смартфонів. На першій сходинці залишився південнокорейський бренд - Samsung.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найчастіші поломки смартфонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути