середа, 23 червня 2010 13:52

Американці вважають, що до 2050 року почнеться війна і прийде Христос

Американці вважають, що до 2050 року почнеться війна і прийде Христос

До 2050 року Сполучені Штати перейдуть на альтернативні джерела енергії і перестануть залежати від нафти. Комп'ютери будуть спілкуватися як люди. Лікарі навчаться лікувати рак, а протези кінцівок будуть діяти не гірше, ніж власні руки і ноги. Астронавти висадяться на Марсі, а прості люди зможуть подорожувати в космосі. А також Ісус Христос знов прийде на Землю.

Таку оптимістичну картина світу малює собі більшість американців, згідно з опитуванням, проведеним журналом Smithsonian. Крім того, 71% жителів США вірить в те, що ще до настання цих світлих днів буде винайдено ліки від раку, 81% що з комп'ютерами можна буде розмовляти так само, як з живими людьми.

Правда при цьому, американці вірять і в те, що в найближчі 40 років можливий і трагічний сценарій: 58% припускають, що в найближчі 4 роки почнеться Третя світова війна, 53% впевнені, що в США станеться ядерний теракт.

Варто відзначити, що коли аналогічне опитування проводилося в 1999 році, 81% респондентів відповіли, що відчувають оптимізм щодо свого майбутнього. У 2010 тієї ж позиції притримуються лише 64% опитаних.

Сполучені Штати вважаються однією з найбільш релігійних країн у світі. Тому не дивно, що опитування торкалося також питання віри, зокрема християнства - найбільш поширеної в США релігії. З'ясувалося, що 41% опитаних впевнені, що Ісус повернеться на Землю в 2050 році. А 46% впевнені, що цього точно не відбудеться в найближчі 40 років.

Mignews

Зараз ви читаєте новину «Американці вважають, що до 2050 року почнеться війна і прийде Христос». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути