субота, 18 липня 2009 18:47

З"явився перший порно-сайт для сліпих

З"явився перший порно-сайт для сліпих

В інтернеті з"явився перший в світі сайт, який пропонує еротику для незрячих.

Луд Романо, власник цього веб-сайту, відпочивав у Південній Африці зі своєю другою половиною, коли вони знайшли еротичні аудіокниги на iTunes.

Їм здалося, що еротична історія, розказана одним-єдиним голосом, звучить "нудно". Романо вирішив замовити серію коротких радіоспектаклів і розмістити їх на інтернет-сайті.

Спочатку, Романо розраховував, що основною аудиторією сайту Clickforeplay стануть впевнені в собі молоді жінки, які не соромляться читати еротичну літературу і заглядати у крамниці з товарами "для дорослих".

12-хвилинні радіоспектаклі продавалися, але не у великій кількості. За словами Романо, виробництво було зовсім недорогим, але й прибутку не приносило. Після цього Романо звернувся до продукції, націленої на сліпих і людей з поганим зором.

Вивчивши ринок, він зі здивуванням виявив, що асортимент еротичної продукції для цієї категорії людей дуже обмежений. Компанії, які спеціалізуються на виробництві аудіокниг, пропонують до 200 еротичних видань.

Але Романо знайшов єдиний веб-сайт з еротичною продукцією, призначеною тільки для сліпих. Він містить заархівовані файли, на яких волонтери з США описують сюжети крутого порно. При цьому, словесні описи того, що відбувається, невиразні й монотонні.

Намагаючись виправити ситуацію, Романо найняв трьох письменників і запропонував їм скласти "історії з полуничкою".

Ці п"єси записуються у студії на півночі Лондона, де актори не просто збираються навколо мікрофону, вони по справжньому грають, хоча залишаються в одязі. При цьому виробництво кожного спектаклю обходиться в 2500 фунтів (4100 доларів).

Розвиваючи свою ідею, Романо також уклав контракт з компанією - розробником програмного забезпечення для збільшення розміру тексту на веб-сайтах і перетворення його на мову.

Багато хто критикує ініціативу Романо, вважаючи, що це черговий приклад використання всесвітньої мережі для розповсюдження продукції сексуального змісту.

Проте активісти руху за права людей з обмеженими можливостями звертають увагу на те, що оскільки ці люди не можуть користуватися еротичними матеріалами, як всі решта, вони відчувають свою відірваність від суспільства.

Сценарист і актор Мет Фрейзер вважає, що "саме еротика допомагає нам відчувати себе живими і прийнятими суспільством".

Існує також думка, що оскільки багато людей з обмеженими можливостями зазнають труднощів зі встановленням інтимних стосунків, доступ до еротичних матеріалів в інтернеті може бути виходом з цього становища.

За матеріалом Newsru.ua

Зараз ви читаєте новину «З"явився перший порно-сайт для сліпих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути