четвер, 15 вересня 2011 15:00

Злочинець проковтнув діамант вартістю 12 тис євро

Злочинець проковтнув діамант вартістю 12 тис євро

Національна поліція міста Торремолінос провінції Малага затримала чотирьох осіб, винних у крадіжці в ресторані. Один зі злочинців до затримання встиг проковтнути діамант вартістю 12 000 євро, щоб його не змогли знайти.

Випадок стався в одному з ресторанів району Нова Андалусія міста Марбелья, який відвідали дві дівчини, англійки за національністю. Одна з клієнток повісила свою ручну сумочку на спинку стільця. Слідом за ними в ресторан зайшли двоє гарно одягнених чоловіків. Один з них сів за стійку бару, другий - за стіл позаду дівчат. Незабаром англійки виявили пропажу сумки, чоловіків до того часу в ресторані вже не було. Потерпілі звернулися в поліцію.

Через кілька годин патруль зупинив автомобіль з чотирма людьми всередині. Перевірка документів показала, що всі четверо раніше мали судимості за крадіжки. У машині були виявлені золоті ланцюги, сережки, гроші, мобільний телефон - все було заховано в різних частинах автомобіля. У ході розслідування з'ясувалось, що всі заховані в машині коштовності та речі належали англійці з ресторану. Не вистачало лише підвіски з діамантом вартістю 12 000 євро.

У ході обшуку автомобіля поліцейські помітили дивний жест одного із затриманих - він підносив руку до рота. Рентгенографія в медичному центрі показала, що в шлунку одного із затриманих знаходиться чужорідне тіло - ним виявився зниклий діамант.

Зараз ви читаєте новину «Злочинець проковтнув діамант вартістю 12 тис євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути