четвер, 01 грудня 2011 12:17

Злочинець подав до суду на заручників, що втекли від нього

Злочинець подав до суду на заручників, що втекли від нього

В американському штаті Канзас ув'язнений подав із в'язниці позов на своїх колишніх заручників. Убивця, засуджений на 11 років, вимагає компенсації за те, що нібито став жертвою обману з боку своїх екс-полонених.

У курйозному судовому позові 23-річний житель міста Аврора Джесс Діммік стверджує, що його колишні заручники Джаред і Ліндсі Роулі порушили домовленість, яку вони уклали між собою. Злочинець обіцяв їм гроші в обмін на те, що вони заховають його від поліції. Проте підступні громадяни обдурили зловмисника і видали його охоронцям закону. За цей обман укладений вимагає 235 тисяч доларів компенсації. У вказану суму входить і оплата лікування Дімміка, який був поранений при затриманні. Після лікування злочинці виставили рахунок на 160 тисяч доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція затримала 19 злочинців, "запросивши" їх на пиво

Свій позов Діммік подав у відповідь на позов Роулі. У вересні потерпілі вимагали від нього 75 тисяч доларів компенсації за матеріальну та моральну шкоду.

У вересні 2010 року "правдошукач" Діммік подав позов і проти канзаського міста Топіка, де його затримали. У ньому він теж вимагав відшкодування медичних витрат. Як випливає з матеріалів справи, Джесс Діммік увірвався в будинок Роулі у вересні 2009 року. Його розшукували, щоб допитати у справі про побиття до смерті 25-річного жителя штату Колорадо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 12-річна дівчинка знайшла злочинця швидше за поліцію

Відповідно до розповіді сусідів, Джаред і Ліндсі Роулі спочатку гостинно прийняли злочинця, нагодували його, а потім посадили дивитися разом з ними кіно. Однак коли втікач заснув, вони покинули будинок, а незабаром там з'явилась поліція.

У травні 2010 року Дімміка визнали винним у ряді злочинів, у тому числі у вбивстві та викраденні людей. Судовий процес у цій справі почнеться 6 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Злочинець подав до суду на заручників, що втекли від нього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути