Ексклюзиви
понеділок, 22 серпня 2011 12:31

12-річна дівчинка знайшла злочинця швидше за поліцію

12-річна дівчинка знайшла злочинця швидше за поліцію

Дванадцятирічна мешканка міста Фітцджеральд, штату Джорджія, знайшла злочинців, що пограбували будинок її прабабусі, з чим не впоралась місцева поліція, повідомляє NBC News.

Учениця 7-го класу Джессіка Мейпл самостійно вистежила злочинця, який у липні 2011 року скоїв пограбування. Сама дівчинка під час інциденту перебувала на відпочинку в дитячому таборі в Атланті, а розкриттям злочину зайнялась після того, як повернулась.

Як додає ABC, поліцейські після огляду місця злочину заявили, що грабіжник проник у будинок, відкривши ключем вхідні двері, оскільки слідів злому при огляді виявлено не було. Між тим Джессіка, знала, що ключі від будинку є тільки в її батьків, тому звернула увагу на сліди злому в гаражі.

"Вікна були вибиті, але кругом були відбитки пальців", - розповіла дівчинка. Про свою знахідку вона повідомила поліцейським, проте на цьому її власне розслідування не закінчилось.

Зайшовши в найближчий ломбард, Джессіка виявила, що грабіжники здали туди всі викрадені речі. Власник ломбарду назвав одного зі злочинців своїм постійним клієнтом і навіть надав копію його посвідчення особи. Про це Джессіка також повідомила в поліцію. Після цього дівчинка разом з матір'ю прийшла в будинок до злочинця. "Ми з мамою прийшли і запитали, навіщо він це зробив, - розповіла Джесіка. - Він спершу заперечував, але потім зізнався у всьому".

Незважаючи на зібрані Джессікою Мейпл докази, затримань у справі про пограбування поки що не проводилось.

Зараз ви читаєте новину «12-річна дівчинка знайшла злочинця швидше за поліцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути