пʼятниця, 10 червня 2011 08:15

Секс-шоп пограбували на 950 гривень

— Узяв лише гроші, товар його не цікавив, — розповідає Олена, співвласниця секс-шопу "Полуничка" на вул. Соборній у Вінниці.

7 червня близько 14.00 невідомий побив продавщицю і забрав гроші.

— Останній раз касою скористалися о 13.43. Продавщиця поклала до неї 100 гривень, — продовжує Олена. — А за пару хвилин зайшов той чоловік. Робітниця каже, без особливих прикмет, тільки очі сильно блищали. Не привітався. Ударив кулаком у ліве око, потім іще раз. Вона, бідолаха, в шоці. Змусив відкрити касу, забрав тих 100 гривень, вимагав іще. Віддала гроші, залишені під залог. Були чотири купюри по 200 гривень і одна п'ятдесятка. Лежали окремо.

41-річна потерпіла в лікарні. У  неї зламаний ніс, струс мозку, на обличчі синці. У магазині вона три роки.

— П'ять років працюємо, подібного не було. Звідки ті виродки беруться? — зітхає Олена. — Ну, взяв би її за горло, налякав. Нащо бити?

Правоохоронці розшукують невисокого білявого чоловіка 30–35 років.

— У потерпілої питаємо, якою мовою розмовляв грабіжник. Каже, відбірним матом, — говорить начальник Ленінського райвідділу міліції Віктор Сидоренко. — Нестандартне пограбування. Несолодко прийшлося нашій працівниці, яка робила опис магазину. Хлопці сміялися, аби нотувала все ретельно: розміри товару та деталі.

Секс-шоп розташований на першому поверсі 100-літнього будинку.

— Працівниця сусіднього офісу бачила нападника лише ззаду, — зазначає Сидоренко. — Хтось розпустив чутки, що грабіжник хотів зґвалтувати жертву. Навряд чи він мав такі плани. Але штани на продавщиці злочинець порвав. Напевно, аби не бігла за ним.

Зараз ви читаєте новину «Секс-шоп пограбували на 950 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути