пʼятниця, 13 липня 2012 13:54

Зброя легендарних Бонні і Клайда піде з молотка

У США з аукціону продадуть пістолети відомих банківських грабіжників Бонні Паркер і Клайда Берроу. Кожен з виставлених на аукціон стволів може бути проданий за 100-200 тисяч доларів, пише USA Today. Крім зброї, з аукціону 30 вересня будуть продані кишеньковий золотий годинник Клайда, його лист братові і косметичка Бонні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Австралієць сховав зброю у протез

У січні нинішнього року з молотка пішли пістолет-кулемет і дробовик марки "Вінчестер", які також належали раніше Бонні і Клайд. Покупець, який брав участь в торгах через інтернет і побажав залишитися невідомим, заплатив за пістолет-кулемет 130 000 доларів, а за дробовик - 80 000 доларів. Ця зброя була вилучена у злочинців у квітні 1933 року під час штурму їхнього будинку в місті Джоплін в штаті Міссурі, де Бонні і Клайд ховалися від поліції. Того разу їм вдалося втекти, вбивши у стрілянині двох поліцейських, але зброя залишилася в будинку. Згодом вона виявилася у поліцейського, а через 40 років була передана його сім'єю в музей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зброю відомих гангстерів-коханців продали за 210 тисяч

Цього разу на продаж виставляють зброю, яка була у знаменитих грабіжників під час засідки на одній з сільських доріг Луїзіани. Пістолет Бонні висів у неї на стегні, а Клайд ховав свій у кобурі. Скористатися зброєю вони тоді не встигли: 167 поліцейських куль прошили машину, з них більше півсотні потрапили у грабіжників.

Автор: Фото: AP Photo
  Ця зброю була на тілах відомої пари під час їх "знешкоднення"
Ця зброю була на тілах відомої пари під час їх "знешкоднення"

Зараз ви читаєте новину «Зброя легендарних Бонні і Клайда піде з молотка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути