вівторок, 07 жовтня 2008 10:58

Yahoo! об"єднатися з п"ятим пошукачем світу

Компанії Yahoo! і AOL об"єднаються до кінця жовтня, повідомляє техноблог Techcrunch з посиланням на інформацію, отриману від джерел, знайомих з умовами операції. Вперше про можливе злиття AOL і Yahoo! стало відомо взимку поточного року.

Передбачається, що Yahoo! придбає всі активи AOL, за винятком модемного інтернет-доступу. Сума операції і деталі угоди не розкриваються.

Раніше повідомлялося, що Timewarner, що володіє AOL, веде переговори про продаж даного активу не тільки з Yahoo!, але і корпорацією Microsoft. Чим завершилися переговори з останньою невідомо.

Bloomberg повідомляє, що аналітики з Sanford C. Bernstein & Co упевнені в провалі операції по злиттю Yahoo! і AOL. Причина цьому - нестача коштів у Yahoo!. За даними Sanford C. Bernstein & Co, Timewarner розраховує продати AOL за 6-8 мільярдів доларів. Yahoo! в даний час може заплатити лише 3,4 мільярда доларів.

Аналітики не виключають, що пошукач може збільшити суму, яку готовий заплатити за AOL. Проте таке рішення негативно позначиться на вартості акцій Yahoo!.

Зараз ви читаєте новину «Yahoo! об"єднатися з п"ятим пошукачем світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути