пʼятниця, 22 жовтня 2010 14:04

Вживання хліба сприяє зменшенню ваги

Вживання хліба сприяє зменшенню ваги

Учені з університету Тафтса і наукового Центру проблем старіння (США) встановили, що люди, які вживають щодня кілька скибочок хліба із цільного зерна (хліб з борошна без відсіву висівок), здатні утримувати свою вагу в нормі і знижувати жирові відкладення в області живота.

Виявилося, що регулярне вживання такого хліба знижує обсяги вісцеральної жирової тканини. Вона оточує органи черевної порожнини, а підшкірний жир розташований безпосередньо під дермою, пише Врач.тв.

У 57% піддослідних маса жирових відкладень на животі знизилася на 10%.

Також вживання такого хліба уберігає від серцево-судинних захворювань.

Раніше Gazeta.ua повідомляла про завершення створення корпорації Nannсo (штат Каліфорнія США), яка буде займатися розробкою продуктів майбутнього, в першу чергу - хліба.

Наприклад, буде випущений хліб "нового покоління", розробка якого вже ведеться. Продукт буде містити рослинний серотонін, що виймається з обліпихи.

Нагадаємо, існують чіткі терміни придатності хліба. Після виймання з печі житнійо, житньо-пшеничний хліб повинен реалізуватися протягом 36 годин. Для пшеничного або пшенично-житнього термін придатності становить 24 години. Якщо виріб в упаковці, то термін придатності вдвічі більше.

Зараз ви читаєте новину «Вживання хліба сприяє зменшенню ваги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути