понеділок, 11 жовтня 2010 16:50

У Каліфорнії почали виготовляти хліб майбутнього

У Каліфорнії почали виготовляти хліб майбутнього

Сьогодні завершено створення корпорації Nannсo (штат Каліфорнія США), яка буде займатися розробкою продуктів майбутнього, в першу чергу - хліба.

Творцями Nannсo виступили фірми "Хімавтоматика" (Росія), Vidya Herbs (Індія) і Future Ceuticals (США).

Оголошено також, що в першу чергу буде випущений хліб "нового покоління", розробка якого вже ведеться. Продукт буде містити рослинний серотонін, що виймається з обліпихи.

У 2011 році планується вихід нового продукту на ринки США, Японії та Індії.

Нагадаємо, існують чіткі терміни придатності хліба. Після виймання з печі житнійо, житньо-пшеничний хліб повинен реалізуватися протягом 36 годин. Для пшеничного або пшенично-житнього термін придатності становить 24 години. Якщо виріб в упаковці, то термін придатності вдвічі більше.

За матеріалами Врач.ТВ, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Каліфорнії почали виготовляти хліб майбутнього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути