четвер, 10 травня 2007 15:15

Лікарі спалили пацієнтові сідниці під час операції

50-річний фахівець з реклами Вальтер Д. на минулому тижні ліг в лікарню у Відні, де йому повинні були зробити операцію у зв"язку з переломом тазу. Спочатку все йшло добре: чоловіка успішно прооперували. Проте, прокинувшись від наркозу, пацієнт виявив у себе на сідницях два великі опіки. До того ж зад пекельно болів.

"Спершу ніхто мені не пояснив, що відбулося. Говорили про якусь екскоріацію. Потім все-таки зізналися, що під час операції нагрівальний прилад на операційному столі дуже розігрівся", - говорить пацієнт.

В лікарні повідомили, що зараз проводиться розслідування інциденту. Проте пан Вальтер незадоволений і має намір подавати до суду. "Раз у раз приходили медсестри з мазями. Один раз вони мене навіть сфотографували. Помилки трапляються скрізь, але той факт, що переді мною навіть не вибачилися, розсердив мене", - говорить він, - передає Factnews.

Зараз ви читаєте новину «Лікарі спалили пацієнтові сідниці під час операції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути