пʼятниця, 04 травня 2012 16:43

Вагітні рівнянки показали розписані животики
10

Фото: Фото: Олена Власова

Півтораметрові фотографії майбутніх мам виставили у торговому центрі "Злата плаза" у Рівному. Десять світлин-плакатів присвячені вагітним рівнянкам, які взяли участь в обласному конкурсі "Пузата мама". Жінкам розписали животи кольоровим аквагримом.

П'ятеро фіналісток набрали найбільше балів в інтернет-голосуванні, яке тривало з 29 березня до 5 квітня. Ще п'ятьох вибрало журі – журналісти, фотографи та директор модельної агенції.

"У нас опинилися представниці різних професій – серед них є і міліціонер, і вихователька дитсадка, і бізнесвумен. А одна з майбутніх мам чекає на двійню", - каже голова оргкомітету конкурсу, журналіст Юрій Дюг, який тримає на руках похресницю Олександру. – "Конкурс з фотосесіями проводимо в області другий рік поспіль, але раніше таких великих світлин не робили. Приємно, що зголосилися на участь не лише рівнянки – є також молоді жінки з Корця, Млинівщини та Березнівщини".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Евеліна Бледанс повністю роздяглася перед пологами

На виставці зібралися вагітні моделі. Розглядають свої фото, які висять на стендах на другому поверсі центру.

"Я вдягла вишиванку, бо за освітою філолог, а нині працюю у школі методистом. Мені учитель біології розказала про цей конкурс – я заповнила анкету і пройшла кастинг. Хочемо довести, що бути вагітною – це красиво і модно", - 22-річна рівнянка Віра Макрушина позує поруч зі своєю світлиною, де у неї на животі петриківський розпис.  – "Мабуть, у мене буде донечка. Мушу весь час тримати осанку – трохи зігну спину, а дитина вже ніжками б'є мені по ребрах і одразу розпрямляюся".

22-річна Катерина Матвіюк скоро буде народжувати. Прийшла на відкриття виставки з 30-річним чоловіком Вадимом та мамою Валентиною Іванівною. Її фотографія – найперша в ряду, в образі східної танцівниці.

"У мої часи такого не було і шкода, бо це весело", - розглядає фото мати. – "Я Катю підтримую, що взяла участь у цьому проекті та й зять пишається".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британці роблять вагітні ляльки Кейт Міддлтон

"Колись вагітні й з хати зайвий раз не виходили, бо переживали, що хтось дитину зурочить. Але я не боюся", - додає Катерина.  – "Конкурс популяризує материнство і це прекрасно".

Розпис животиків займав близько 15-20 хв.

"Коли я малювала, діти переважно поводилися спокійно, але деякі крутилися", - каже візажист Тетяна Герасименко. – "Я та моя колега Ольга Гурська використовували аквагрим, який легко змивається водою. Це абсолютно безпечна фарба, ніякої шкоди діткам вона не завдасть".

Фотосесії дівчатам безкоштовно зробив відомий місцевий фотограф Олександр Харват. На одній дівчата позували з боді-артом, а на іншій – кожна обрала собі образ відповідний до її професії. Останні світлини надрукують і покажуть публіці за два тижні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стать дитини можна визначати без ультразвуку

З понеділка у жінок починаються репетиції по дефіле, які триватимуть по дві години щодня. 15 травня для учасниць готують фінал-вечірку у джазовому стилі, де вони пройдуться подіумом у одному з міських кафе.

Світлини пробудуть у торговому центрі до 20 травня. Потім фотограф роздарує їх вагітним моделям.

Зараз ви читаєте новину «Вагітні рівнянки показали розписані животики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути