субота, 28 квітня 2012 11:18

Евеліна Бледанс повністю роздяглася перед пологами

Популярна комедійна актриса Евеліна Бледанс, яка нещодавно вдруге стала матір'ю, знялася оголеною для популярного журналу. Артистка з'явилася в образі героїні картини відомого художника Густава Клімта.

Примітно, що заповітним знімком поділився зі своїми численними читачами актор і блогер Стас Садальський. У своєму блозі артист опублікував знімок і підписав його, що, мовляв, Евеліна Бледанс знялася оголеною за пару днів до пологів. Фотографія отримала миттєву популярність.

На знімку Евеліна Бледанс зображує героїню картини художника Густава Клімта під назвою "Надія I". Рудоволоса вагітна жінка стоїть в профіль у повний зріст, а на голові її вінок із польових квітів. Руки майбутня мати склала на великому животі.

Сама Евеліна вирішила не мовчати і розповіла, чому погодилася на таку відверту зйомку для журналу, перебуваючи на дев'ятому місяці вагітності.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Зірка "Доктора Хауса" роздяглася для PETA

"Багато хто вважає мене дуже розкутою дівчиною, але це моя перша відверта зйомка. Проходила вона за кілька днів до пологів. Досвіду не було в принципі. Я ж навіть груди ні разу не оголювала перед камерою", - зізналася актриса.

Бледанс повідала: "На Заході прийнято фотографуватися "з животиком". До того ж на цьому фото не я, а моя героїня - у рудій перуці. Скажу чесно: коли я показала чоловікові, продюсеру Олександру Сьоміну, журнал, він відчув шок...Але ж він сам дозволив мені піти на цей експеримент!"

До речі, моду на "вагітні" фото ввела голлівудська актриса Демі Мур, яка в далеких 90-х знялася оголеною у відомого фотографа Анні Лейбовіц. Традицію продовжили співачки Мерайя Кері та Брітні Спірс, актриса Джесіка Сімпсон.

Зараз ви читаєте новину «Евеліна Бледанс повністю роздяглася перед пологами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути