середа, 25 квітня 2012 09:57

Вагітна Алессандра Амбросіо оголилася в стилі Демі Мур

Топ-модель Алессандра Амбросіо по повній програмі насолоджується своїм цікавим станом. І як професіонал своєї справи, ангел Victoria's Secret не проти продемонструвати свої форми у всій красі.

Зазвичай вагітні знаменитості позують в оголеному вигляді для обкладинок глянцю. Але Алессандра вирішила злегка поновити традицію. Модель позувала в стилі Демі Мур для рекламної кампанії бразильської ювелірної компанії Vivara.

"Оголена фотосесія пройшла вдало! Вагітність подарувала мені почуття впевненості в собі. Я не соромилася позувати оголеною двом моїм улюбленим фотографам. Я щаслива, що вони відобразили один з найважливіших періодів мого життя. Я пишаюся своїм тілом, здатним дарувати нове життя", - відрапортувала красуня в своєму блозі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алессандра Амбросіо вагітна довгоочікуваним хлопчиком

На знімальному майданчику з майбутньою матусею працював прекрасно відомий фотодует Mert & Marcus. Ідея знімка, мабуть, полягає в тому, що, уважно розглянувши фігуру Амбросіо, публіка обов'язково зверне увагу на значні каблучки на пальцях моделі.

До речі, для глянцю Алессандра теж встигла сфотографуватися. Нещодавно в Мережі з'явилися знімки обкладинки журналу Yo Dona. Щоправда, для видання модель вирішила позувати в чорній маленькій сукні.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Вагітна Алессандра Амбросіо востаннє вийшла на подіум

За даними ЗМІ, бразилійка планує якомога швидше повернутися до роботи після народження другого малюка (уже відомо, що у Алессандри буде хлопчик). Більш того, вже зараз манекенниця підписала парочку нових контрактів і тому ретельно стежить за своєю фігурою. Амбросіо тільки зараз йде в декретну відпустку, ще минулого місяця вона була зайнята рекламним туром для Philips.

Нагадаємо, зараз топ-модель разом з бойфрендом Джеймі Мазуром виховують трирічну доньку Аню Луїс.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Алессандра Амбросіо оголилася в стилі Демі Мур». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути