середа, 04 квітня 2012 10:45

Алессандра Амбросіо вагітна довгоочікуваним хлопчиком

Топ-модель Алессандра Амбросіо вже зовсім скоро стане мамою вдруге. І як запевняє красуня, до появи малюка вона та її родина повністю готові. За словами красуні, вона вже знає, що на цей раз народиться син.

"У мене буде хлопчик! Я так схвильована ", - розповіла модель.

За її словами, хвилюється не лише вона, але і її бойфренд.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Вагітна Алессандра Амбросіо востаннє вийшла на подіум

"Розумієте, у мене росте дочка, і я знаю чого чекати від дівчаток, - пояснює "ангел" Victoria's Secret. - Поява хлопчика буде для нас приємним сюрпризом. Мій коханий в захваті. Тепер у нього буде компанія і не доведеться жити в домі, повному дівчат".

"Я давно мріяла про сина, - продовжує Амбросіо. - Я думала, що первісток буде чоловіком, але з'явилася дівчинка, і, думаю, це на щастя. Але тепер у нас буде ідеальна сім'я з сином і донькою. Це чудова новина".

Можливо, на другій дитині Амбросіо та її коханий Джеймі Мазур не зупиняться. "Я вже говорила, що хотіла б п'ятьох малюків. Але ми ще подивимося", - говорить щаслива матуся. Зараз пара виховує трирічну дочку Аню Луіс.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Гавайські хвилі омивали ідеальну фігуру Алессандри Амбросіо

Малюк має з'явитися на світ вже в наступному місяці.

"Чесно кажучи, до того як я дізналась стать (дитини), я вибирала жіночі імена і не думала про чоловічі. Тепер мені доведеться важкувато. Напоготові вже п'ять гарних імен для дівчинки і жодного для хлопчика. Доведеться вибирати те, що красиво звучить як португальською, так і англійською. Ім'я не повинно бути занадто американським, адже моя бабуся просто не зможе його вимовити!"

Зараз ви читаєте новину «Алессандра Амбросіо вагітна довгоочікуваним хлопчиком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути