понеділок, 21 липня 2008 11:52

У 2012 році в інтернет вийде третина людства

У 2012 році в інтернет вийде третина людства
У 2012 році число користувачів інтернету перевищить 30 відсотків від загального населення Землі і складе 1,9 мільярда чоловік. Про це мовиться в звіті аналітичної корпорації IDC "Прогноз і модель цифрового ринку", дані з якого наводить РС World.

Згідно з тим же документом, до кінця 2008 року регулярно виходити в Мережу буде 1,4 мільярда чоловік або кожен четвертий. Всього для доступу в мережу використовуватимуться півтора мільярди пристроїв, включаючи комп"ютери, мобільники і ігрові консолі.

В даний час більшість користувачів підключаються до інтернету за допомогою персональних комп"ютерів. Очікується, що число мобільних пристроїв, вживаних для виходу в інтернет, в 2012 році перевершить число підключених до Мережі комп"ютерів. На той час в інтернеті виявиться три мільярди пристроїв. Половина з них припаде на портативні пристрої.

У 2008 році близько половини всіх користувачів інтернету зробить купівлю в онлайні. До 2012 року понад мільярд покупців заплатить за товари і послуги через інтернет близько 1,2 трильйонів доларів. Ринок електронної торгівлі між підприємствами буде більший споживчого вдесятеро і складе 12,4 трильйона доларів.

Зараз ви читаєте новину «У 2012 році в інтернет вийде третина людства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути