Ексклюзиви
понеділок, 25 жовтня 2010 10:30

Учені створили мікрочіп для схуднення

Учені створили мікрочіп для схуднення

Хірурги з клініки Святого Антонія, що у британському графстві Суррей, винайшли і протестували на 356 жінках і чоловіках, чия маса тіла перевищувала норму на 15-30%, пристрій, що прискорює обмін речовин і пригнічує відчуття голоду, пише BCM .

Зовні пристрій виглядає як маленька пластикова втулка, імплантується в область живота під шкіру пацієнта. Він створює імпульси, які виробляють гормон PYY, який знижує апетит і допомагає швидше засвоювати та переробляти їжу організму.

Таким чином, людина отримує можливість позбутися п'яти кілограмів зайвої ваги за місяць, не вдаючись до шлункового шунтування й ліпосакції.

Цей чіп можуть використовувати навіть хворі на діабет. Вони зможуть уникнути щоденні ін'єкції інсуліну, оскільки пристрій, за словами одного зі співавторів роботи, професора і провідного фахівця клініки Альберіка Фіенса, активує клітини підшлункової залози.

Раніше Gazeta.ua повідомляла, що вчені з Единбурзького університету знайшли надзвичайно корисну властивість гранатового соку. Як виявилося, він здатний знижувати вміст в крові жирних кислот, які є причиною відкладень на животі зайвого жиру.

Зараз ви читаєте новину «Учені створили мікрочіп для схуднення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути