четвер, 22 вересня 2011 14:36

У Празі на честь Свята вина встановлять винний автомат

У Празі на честь Свята вина встановлять винний автомат

У рамках серії урочистостей на честь збору винограду, що проходять у вересні в Празі, в чеській столиці відбудеться Свято вина за участю регіональних виробників. Як повідомляє Travel.ru, він буде організований на площі перед торговим центром Eden.

Святкування в районі Vr?ovice розпочнеться 23 вересня. На площі буде споруджене мінімістечко з тимчасових кіосків. Винороби з різних куточків країни запропонують гостям продегустувати унікальні регіональні сорти вин і придбати напої, які особливо припали до душі.

Крім того, приємний сюрприз чекає любителів бурчака - молодого вина. Для них на площі буде встановлений "бурчакомат" - автомат з продажу вина цього сорту, створений виноробами з Моравії.

Захід триватиме до 24 вересня.

Перший осінній місяць у Чехії - традиційний час для збору врожаю винограду. З такої нагоди від Моравії до Богемії і Праги проводяться різноманітні фестивалі вина - "винобрани".

Зараз ви читаєте новину «У Празі на честь Свята вина встановлять винний автомат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути