пʼятниця, 09 вересня 2011 12:36

Міжнародний день краси в світі відзначають фестивалями та конкурсами

Сьогодні світ відзначає Міжнародний день краси.

Як повідомляє Росбалт, це свято з середини 90-х років минулого століття святкується кожного 9 вересня.

Ідея створення подібного заходу належить Міжнародному комітету естетики і косметології СИДЕСКО (CIDESCO-Comit? International D'Esth?tique Et De Cosm?tologie).

Як стверджують представники комітету, XX століття стало революційним у сфері косметології. Тому 1995 року на Всесвітньому конгресі індустрії краси офіційно виділили святкову дату.

У цей день вітається все прекрасне, яке, за словами класика, "врятує світ". З тих пір у багатьох містах і країнах саме цього дня повсюдно проводяться конкурси краси.

При цьому в деяких містах світу засновуються навіть спеціальні заохочувальні фестивалі для тих представниць слабкої статі, які з якихось причин не відповідають світовим стандартам, пише potok.ua. У цих дещо специфічних фестивалях беруть участь люди, що виділяються своєю особливою, неповторною красою, яка полягає, насамперед, у своєрідності зовнішнього вигляду.

Нагадаємо також, що вже скоро - 12 вересня в бразильському місті Сан-Паулу пройде конкурс краси "Міс Всесвіт". Україну на цих змаганнях представлятиме Олеся Стефанко, яка стала "Міс Україна Всесвіт-2011". Зараз Олеся в компанії з колегами по конкурсу спілкується з постановниками шоу, фітнес-інструкторами й дієтологами, отримуючи останні настанови, зазначає happywoman.com.ua. До речі, спеціально для конкурсу, Олеся набрала 2,5 кг, дотримуючись білкової дієти, щоб не загубитись на фоні пишнотілих учасниць.

Зараз ви читаєте новину «Міжнародний день краси в світі відзначають фестивалями та конкурсами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути