Ексклюзиви
вівторок, 03 січня 2012 14:36

У комедійному кліпі Меркель стала 90-річною бабусею, а Саркозі - дворецьким

У комедійному кліпі Меркель стала 90-річною бабусею, а Саркозі - дворецьким

Римейк комедійного ролика 1963 року з французьким президентом Ніколя Саркозі і канцлером Німеччини Ангелою Меркель в головних ролях став хітом YouTube. За чотири дні ролик переглянули понад 380 тисяч разів.

Як вказує агентство Reuters, в оригінальному ролику літня дама відзначає своє 90-річчя з чотирма уявними друзями, роль яких виконує її дворецький. Ролик популярний у Німеччині - його сім разів напередодні нового року показувало німецьке телебачення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саркозі та Бруні прогулялися по парку зі своєю новонародженою дочкою

Римейк, зроблений найбільшою телерадіокомпанією Німеччини ARD, називається "90-й саміт з порятунку євро, чи євро ні для кого". Він представляє оригінальний ролик зі зміненою звуковою доріжкою і накладеними поверх зображення головами Саркозі та Меркель.

Французький президент виконує роль дворецького і поперемінно "перетворюється" на британського прем'єр-міністра Девіда Кемерона, колишнього прем'єр-міністра Греції Георгіоса Папандреу і колишнього прем'єр-міністра Іспанії Хосе Луїса Родрігеса Сапатеро, які намагаються догодити Меркель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меркель і Саркозі хочуть змінити основні принципи Євросоюзу

У ході ролика закадровий голос повідомляє: "Так проходять усі саміти з порятунку євро. Незалежно від чого-небудь ще, ці двоє вирішують все самі".

Союз Меркель і Саркозі отримав в Європі назву "Меркозі". На початку грудня політики запропонували ввести автоматичні санкції для країн, що порушують європейські правила щодо дефіциту бюджету. Крім того, в листопаді повідомлялося, що німецький канцлер і французький президент планують реформування валютного блоку Євросоюзу, що передбачає меншу кількість країн-членів єврозони.


Зараз ви читаєте новину «У комедійному кліпі Меркель стала 90-річною бабусею, а Саркозі - дворецьким». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути