Ексклюзиви
четвер, 07 травня 2009 17:44

Графиня взяла дворецького на поруки

Автор: фото з сайту www.dailymail.co
  Дворецький Гері Ліндлі (на фото зліва) колись прислужував королеві Єлизаветі ІІ. Його посадили під домашній арешт за п’яний дебош у пабі. Його хазяйці, графині Арран (на фото справа) дуже подобаються омлети, які готує Гері
Дворецький Гері Ліндлі (на фото зліва) колись прислужував королеві Єлизаветі ІІ. Його посадили під домашній арешт за п’яний дебош у пабі. Його хазяйці, графині Арран (на фото справа) дуже подобаються омлети, які готує Гері

Суд британського міста Барнстейп дозволив дворецькому Гері Ліндлі, 34 роки, порушувати домашній арешт, аби подавати своїй хазяйці, графині Арран, омлет.

Ліндлі засудили до ув"язнення у власній квартирі через п"яний дебош, який він улаштував у пабі. Двометровий дворецький напав на 50-річного чоловіка і побив його. Тепер має три місяці дотримуватися комендантської години і сидіти вдома з дев"ятої вечора до дев"ятої ранку.

Ліндлі працює дворецьким у замку Арран у графстві Девоншир. Сюди він перейшов з Букінгемського палацу, де прислужував королеві Єлизаветі ІІ. Нинішня хазяйка Ліндлі, графиня Елеонор, до інциденту в пабі була цілком ним задоволена.

— Це такий дворецький, про якого можна тільки мріяти. Він працелюбний та неперевершено готує. Не знаю, як обійтися без його омлетів, поки його тримають ув"язненим, — каже аристократка.

Вона попросила суд дозволити Ліндлі інколи залишатися ночувати в замку, аби готувати їй сніданок. Дворецькому пом"якшили режим під її особисту відповідальність.

— У наш час складно знайти хорошого слугу, — каже графиня. — Мене не засмучує, що тепер у Гері є судимість. Зрештою, що це за британець, який жодного разу не бився у пабі?

Зараз ви читаєте новину «Графиня взяла дворецького на поруки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути