Ексклюзиви
понеділок, 27 вересня 2021 15:45

У 2024 році Україну очікують катаклізми – астрологиня

Автор: Тарас Подолян
  Письменниця й астрологиня Маріанна Малина в 1995 році навчалася в Санкт-Петербурзькій астрологічній академії.  У 2008 році стала лауреатом національного конкурсу «Коронація слова» за містичний роман про дітей з екстрасенсорними здібностями «Фіолетові діти»
Письменниця й астрологиня Маріанна Малина в 1995 році навчалася в Санкт-Петербурзькій астрологічній академії. У 2008 році стала лауреатом національного конкурсу «Коронація слова» за містичний роман про дітей з екстрасенсорними здібностями «Фіолетові діти»

У наступні 2 тисячі років відбудеться шалений техногенний розвиток і освоєння космосу. "Вся фантастика, яка була написана в книжках, стане реальністю", - розповідає астрологиня Маріанна Малина. В інтерв'ю Gazeta.ua вона поділилася секретами астрології і передбаченнями на майбутнє для України і світу.

Вважається, що Україна знаходиться під знаком зодіаку Тільця. Ми любимо землю, красу, стабільність, спокій. І місто Київ теж має цю енергію Тільця. Тут живуть спокійні люди, не зважаючи на те, що це великий мегаполіс. На півдні, у тому ж Сімферополі, люди значно агресивніші, швидші, експресивніші. Завжди, коли приїздила в Київ з Криму, я тут відпочивала: тут так все розмірено, всі доброзичливі, особливо порівняно з Кримом, всі добре ставляться одне до одного, не кричать, не нервують, дуже спокійна атмосфера. Безперечно, тут є енергія Тільця – спокою, добробуту. Люди люблять їжу, комфорт. Тут люди міцні господарники. Все тут організовано так, щоб було комфортно. Навіть на пікнік виходять зі стільцями і столиками, а не просто сидять на землі.

Ви маєте теорію про поділ також інших великих міст України за знаками зодіаку?

Основні міста України розташовані літерою Т. Львів, Київ і Харків знаходяться на одній лінії, а внизу Одеса. Вони пов'язані з чотирма біблійними знаками зодіаку: Тілець, Орел (старовинна назва Скорпіона), Лев і Водолій. Київ у нас під Тільцем. Львів – Лев. Енергія лева – це шляхетність, гордовитість, вміння радіти життю, суцільне свято. Шоу леви вміють влаштовувати.

Харків – Водолій. На його гербі бачимо ріг достатку, з якого цей достаток льється. А це символ Водолія. Харків – дуже водоліївське місто. Воно пов'язане зі знаннями, з наукою. Там дуже багато інженерних і технічних вишів. Водолій відповідає за новітні технології.

Одеса – Скорпіон. На гербі Одеси зображений якір, схожий на хвіст скорпіона. Скорпіон - водний знак, а Одеса стоїть на воді.

Коли і чому ви почали займатися астрологією?

Астрологією я почала займатися в 1990-ті роки, коли вона з'явилася в пострадянській дійсності. Бо за Союзу нас не було не тільки сексу, а й астрології. Ми фактично були ізольовані від усього світу. Коли астрологія почала просочуватися на наші терени через західну літературу, її швидко підхопили росіяни і почали перекладати західні книжки і присвоювати собі це все. Росіяни дуже меткі щодо всього, що пов'язано з інформацією. Цього нам у них треба повчитися, бо ми дуже довго думаємо.

Коли це все з'явилося, я цим зацікавилася. Але перш за все я цікавилася астрономією. В дитинстві в астрономічний гурток ходила, і мама мені колись купила атлас зоряного неба, і ми з нею в літні ночі лежали в садку на розкладачках і видивлялися на небі сузір'я. Мене завжди це заворожувало.

Я весь час хотіла знайти в астрології якусь логічну основу, зрозуміти, чому воно працює.

Як саме працює астрологія?

З логічної точки зору багато речей, які дійсно працюють в астрології, пояснити достатньо важко. Зрозуміло, що на нас усіх впливають цикли – рік сонячний і місячний вплив Місяця. Місяць впливає на приливи і відливи. А людина переважно складається з води. Їх вплив я можу зрозуміти логічно.

Всі інші планети знаходяться від Землі достатньо далеко щоб мати прямий фізичний вплив, але тим не менше астрологія працює. Пояснити це неможливо.

З примітивної фізичної точки зору можна пояснити ще вплив, наприклад, Юпітера. Коли Юпітер знаходиться в певному місці по відношенню до Землі, він впливає на радіозвязок своїм гравітаційним полем, і відбуваються радіоперешкоди. Все інше пояснити доволі важко.

Але тим не менше, астрологія - це знакова система, пов'язана з циклічністю буття. Цикли повторюються, і повторюються події, пов'язані з ними.

Наскільки це древнє знання?

Вважається, що астрології щонайменше 2 з половиною тисячі років.

Чи було видно по зірках події в Україні 2014 року?

Чітко було видно. Революція була взагалі чітко видна, і війна теж. Я ще в 2012 році казала: буде революція. Але тоді при владі був Янукович, було відчуття чогось стабільного і тягучого, передумов до революції ніби ніяких не було. Але революцію можна було побачити по транзитній карті Україні: Плутон з'єднувався в Ураном якраз в 2014 році. А потім Плутон проїхався по Нептуну – почалася брехлива гібридна війна. Нептун пов'язаний з брехнею.

Найближчі катаклізми очікують нас у 2024 році: Плутон доповзе аж до Сатурна. Сатурн – планета, пов'язана з обмеженнями.

Я іноді думаю, що ми живемо в якійсь матриці. Не знаю, як воно правильніше – чи впливають на нас зірки, чи вони просто відображають те, що має бути. Як підказка, знак, по якому ми можемо прочитати майбутній сюжет

До речі, пандемія коронавірусу – теж обмеження. Роблячи прогноз на 2020 рік я побачила, що насувається щось нехороше, пов'язане з обмеженнями, і зачепить весь світ. Але що це буде саме вірус, я не здогадалася. Це було рідкісне з'єднання Плутона з Сатурном в Козерозі, що буває раз на 500 років. Сатурн з Плутоном кожні 30 років з'єднується. Але саме в Козерозі, де Сатурн сильний, раз на 500 років. Це був показник пандемії.

Я іноді думаю, що ми живемо в якійсь матриці. Не знаю, як воно правильніше – чи впливають на нас зірки, чи вони просто відображають те, що має бути. Як підказка, знак, по якому ми можемо прочитати майбутній сюжет. Однозначно сказати, що зірки саме впливають на нас, доволі важко. Швидше вони відображають події, які повинні статися. Все пов'язне з усім і все відображається у всьому. Тому ми можемо бачити якісь підказки майбутніх подій.

Автор: Тарас Подолян
 

Яке майбутнє прогнозують зірки коронавірусу?

Все це повинно закінчитися в 2022 році. А осінь 2021 року буде ще важкою. Обмеження і соціально-економічні речі в астрології символізуються положенням Юпітера. Юпітер по одному знаку зодіаку йде приблизно рік. Він в 2020 році знаходився в знаку Козерога. Це дуже поганий для Юпітера знак: все заморожується, обмежується. А Юпітер – це планета розширення, зокрема і можливостей. Коли він ішов по Козерогу, все зупинилося. У 2021 році він перейшов до знаку Водолія. Тут йому теж некомфортно, оскільки Водолієм теж керує Сатурн, і тому обмеження тривають.

А от у 2022 році Юпітер заходить у хороший для себе знак Риб. Все почне рухатись – всі соціально-економічні процеси, які були загальмовані, запрацюють. Генеральною репетицією його руху були червень і липень цього року. На ці два літні місяці Юпітер ненадовго зайшов в Риби. Зараз восени він знову повернувся у Водолій і перебуватиме там до кінця року. Тож усі обмеження на осінь повернуться. Цієї осені знову можлива пандемія і локдаун. А от уже коли Юпітер вийде в Риби, все це повинно закінчитися. Він вийде туди на початку 2022 року. Тож я думаю, що в 2022 році удача до нас повернеться. Пандемія має зупинитися завдяки великій кількості перехворілих уже і вакцинованих.

У 2024 році трошечки трясоне. Можна очікувати всього, чого завгодно. Можливо, навіть агресії з боку Росії

Якого типу катаклізм очікується в 2024 році?

Може бути чергова криза в нас в країні. Трошечки трясоне. Можна очікувати всього, чого завгодно. Можливо, навіть агресії з боку Росії. Зараз напевне сказати складно. Але вже видно, що в 2024 році Плутон наїжджає на наш Сатурн. Плутон для нас уже двічі спрацював – з Ураном і з Нептуном. Може спрацювати і втретє. Надіюсь, що ми переживемо і це теж.

До речі, коли нам дали безвіз, Плутон проходив висхідний місячний вузол. Цей вузол показує програму розвитку. Тобто, цей транзит спрацьовує, значить, і тут повинен спрацювати. Подивимося, може і пронесе.

Ви намалювали 28 акварелей із зображенням звірів. Це карти, пов'язані з місячним циклом?

Це старовинний первинний зодіак, який ми вже забули.

У мене є мрія – перевести в Україні всю астрологію, містику і магію на українську мову. Тому що в нас ця ніша зараз захоплена росіянами. У нас немає підручників з астрології українською мовою. Все ніби через секонд-хенд до нас приходить – через Росію і російські переклади.

Люди почали спостерігати за Місяцем ще коли жили мамонти. Перші місячні календарі з фазами світила вони викарбовували на бивнях мамонтів. Тому за Місяцем створили первинний зодіак. Добре зберігся він в Китаї – там єдина неперервана традиція, якій уже близько 5 тисяч років. Це найдавніша цивілізація, яка особливо не занепадала, тому зберегла дуже багато знань. Це зодіак, який складається з 28-ми так званих місячних домів. Місяць рухається небесним схилом і щодня переходить на інше місце. І це місце, на яке він переходить кожного дня, називають "місячний дім", домівка Місяця. Цих домівок 28, тому місячний зодіак поділений на 28 секторів. І потім на два дні Місяць зникає з неба, поки знову не народиться.

Це місячний зодіак, який я зараз малюю: є 28 сузір'їв, кожному з яких відповідає певна тварина. 12 знаних нами сонячних звірів входять в число цих 28-ми. Тобто ці 28 звірів – це був первинний зодіак, а потім з них виокремили 12 сонячних.

Чому в нас рік ділиться на 12 місяців: за той час, коли сонце оббіжить все коло, місяць встигне обійти всі знаки зодіака 12 разів, тож в сонячний рік вкладаються 12 циклів Місяця.

Автор: Тарас Подолян
 

Чим відрізняються сузіря від знаків зодіаку?

Сузір'я – це проекція зірок на небосхил.

Знак зодіака – це 30 градусів екліптики, яка має 360 градусів. Починається це коло саме з весняного рівнодення, яке називається нулем Овна.

Тобто ми в астрології прив'язуємося виключно до річного циклу. Зорі – це просто візерунок на небі, який ми колись співвіднесли з річним циклом. Все ж рухається в часі і просторі. Сузіря – це зірки, які розташовані на різній відстані від Землі. Ми просто бачимо цю проекції, картинку. А насправді одна зовсім близько може знаходитися, а інша навпаки дуже далеко. Це просто відображення, яке ми бачимо на небі. Насправді ж зірки абсолютно ніяк на нас впливають. А от річний сонячний цикл впливає. Він жорстко прив'язаний до весняного рівнодення і до сонцестояння літнього і зимового. Тобто, це 4 точки, той хрест, до якого все прив'язано.

Всі знаки зодіаку відображають річний цикл. Зірки тут взагалі ні до чого. Говорити про те, що астрологи займаються зорями – це просто красиве порівняння. Бо зорі від нас далеко. А от до річного циклу, до Сонця ми дуже прив'язані.

Чим характерні різні фази сонячного циклу? Як саме у знаках зодіаку відображається сонячний цикл?

Характеристика Овна – це 30 днів від весняного рівнодення, коли природа починає пробуджуватися – соки починають рухатись. Саме позначення знака зодіака Овна схоже на паросток. Це період, коли рослини пробивають землю і сходять, коли набрякають бруньки. Оця енергія і сила – це, власне, і є сила Овна. Тож це такий вогняний знак рішучий, який нічого не боїться. Тому що природа пробуджується. Всі знаки зодіаку – це суть відображення річного календаря.

Тілець – це коли все починає квітнути навколо. Того Тільці такі естети, гедоністи. Тому що в їхній час квітнуть дерева, навколо аромат, свято, краса.

Лев – це літо, час першого врожаю, жнив. Це королівський знак достатку: все є, земля щедра дарує плоди. Лев – це свято життя, коли амбари повні, і ти радієш, тому, що все є і все дуже легко дістається. Лев також пов'язаний маленькими дітьми, тому вважається, що всі Леви благородні і люблять дітей. І самі трошки, як діти – щедрі, відкриті, сильні, не тримають зла в душі, тому що природа в цей час знаходиться на максимумі своєї сили.

Осіннє рівнодення, початок Терезів, які врівноважують енергії зла і добра. Це дуже красивий час – золотого листя. Того Терезами, як і Тільцем, теж керує Венера, а вона асоціюється з красою

А справжня осінь надходить 22 вересня?

Так, осіннє рівнодення, початок Терезів, які врівноважують енергії зла і добра. Це теж дуже красивий час – золотого листя. Того Терезами, як і Тільцем, теж керує Венера, а вона асоціюється з красою.

Скорпіон – це знак смерті і трансформації. Листя починає перегнивати, з'являється запах тліну, перші заморозки – наближається час смерті.

А Стрілець такий веселий тому, що він пов'язаний з міграцією. Саме на початку зими люди відкочовували південніше, до тепла, сідали на вози і їхали туди, де тепліше. Тому Стрілець пов'язаний з далекими подорожами, з переміщеннями.

Все це відображає річний цикл людського життя.

Автор: Тарас Подолян
 

Як узгоджуються між собою зодіаки східний і західний?

Європейський зодіак, так званий тропічний. А ведична астрологія послуговується сидеричним зодіаком – прив'язаним до зір. Але індуси там багато чого наплутали. Вони великі фантазери. У них якісь серйозні знання були, але вони їх повтрачали всі. Сидеричний зодіак прив'язаний просто до сузір'їв. А сузір'я - це абстракція, це просто візерунок на небі. Оскільки земля рухається, сузір'я повзуть весь час.

Західна астрологія логічна, вона базується до рівноденнях і сонцестояннях. В цьому є логіка.

Що означають астрологічні ери?

За 2 тисячі років точка весняного рівнодення проходить один знак зодіаку. Існують астрологічні епохи. Це так званий рік Платона, 26 тисяч років, протягом яких точка весняного рівнодення проходить весь зодіак. І в кожному знаку зодіаку точка весняного рівнодення знаходиться 2 тисячі років. Зараз ми вступили в епоху Водолія. Точкою неповернення для Водолія вважається з'єднання Сатурна з Юпітером, так звана велика мутація, яка у нас відбулася в грудні 2020 року.

Попереду нас 2 тисячі років епохи Водолія. Чим вона відрізнятиметься від попередньої епохи Риб?

Техногенний розвиток і освоєння космосу. Зараз почне розвиватися все, пов'язане з космічною сферою. Вся фантастика, яка була написана, стане реальністю.

Якщо за останні сто років технічний прогрес був шалений, а ми були ще не в епосі Водолія, то якого прогресу можна чекати від самої цієї епохи.

Ми були в перехідній стадії. Тепер все швидко змінюється. Світ швидко оновлюється. Різниця між старим і новим поколінням - разюча. Нинішні діти народилися разом з гаджетами і всіма технічними новинками.

До нас зараз прийде новий вчитель. Він уже народився – в грудні 2020 року. Але вчити він почне через 30 років. Причому зорі вказують, що народився він навіть в Україні, точніше, в Харкові

Чим була характерна попередня епоха Риб?

Це була епоха віри і релігій. Вважається, що кожні 2 тисячі років на землю приходить новий месія, новий вчитель. Дві тисячі років тому прийшов Ісус Христос. Він якраз народився, коли було дуже тісне з'єднання Сатурна з Юпітером під зодіакальним знаком Риб. До нас теж зараз прийде новий вчитель. Він уже народився – при цьому з'єднанні, тобто, в грудні 2020 року. Але вчити він почне через 30 років. Причому зорі вказують, що народився він навіть в Україні, точніше, в Харкові. Це водоліївське місто. Він має дати нове вчення.

Але ж не тільки Харків у світі - водоліївське місто.

Так. Але це рідкісне з'єднання Сатурна з Юпітером, яке буває раз на 2 тисячі років, відбулося якраз на нашому Сатурні в гороскопі України. Більше жоден з відомих мені гороскопів не показує: немає в цьому місці ніяких планет, тільки в українському гороскопі. Тому я обережно вангую, що через 30 років ми почуємо нове вчення, яке вийде з України.

Подивимося, ми живемо в цікавий час, перехідний час. Ми щойно з однієї епохи вийшли і в іншу входимо протягом одного нашого життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Книга із передбаченнями українця вийшла в Італії

Чи впливає на долю людини місце її перебування на земній кулі?

На нашу долю дуже впливає місце, де ми зустрінемо свій день народження. Ми живемо від дня народження до дня народження. Повернення в ту саму точку сонячної екліптики закладає для нас новий річний ритм. Тому соляр цей рахують за місяць до дня народження, щоб зазирнути в наступний рік, подивитися, що там є. Якщо там щось не так, як треба, або треба в потрібному руслі це все розвернути, рекомендується поїхати в інше місто і зустріти там день народження. Таким чином, переміщаючись по земній кулі по горизонталі ми змінюємо свою долю.

У середньовіччі церква контролювала усі сфери людського життя. При цьому не забороняла складання гороскопів та астрологію, які своєю ідеєю суперечили богослів'ю.

Тоді астрологію сприймали не так, як ми сприймаємо її сьогодні. Вона була нерозривно пов'язана з медициною та викладалась на медичних факультетах середньовічних університетів. Студент, який хотів отримати ступінь доктора медицини, мусив обов'язково скласти іспит з цієї дисципліни. Астрологією займались високоосвічені люди і складання гороскопів не суперечило релігії, пише Центр середньовічних та ранньомодерних студій.

Зараз ви читаєте новину «У 2024 році Україну очікують катаклізми – астрологиня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути