четвер, 03 квітня 2008 09:49

Створена програма, що оцінює жіночу красу

 

Хто найкрасивіша жінка в світі? Тепер з"явилася комп"ютерна програма, здатна вирішити це питання раз і назавжди. Аміт Каджан (AmitKagian), студент університету Тель-Авіва створив програму, здатну, провівши аналіз, зробити прогноз щодо того, яке обличчя буде визнано красивим більшістю людей. Програма використовує 98 параметрів обличчя, що включають симетрію, колір волосся, структуру шкіри, а також ступінь відхилення від того, що називають "середнім обличчям".

У зв"язку з цим виникає одне невелике питання: чому програма, така компетентна в жіночій красі, виявляється абсолютно безпорадною, коли її питають про чоловічу зовнішність? І, звичайно, кожному з нас хотілося б отримати пробну версію цього продукту, щоб перевірити, наскільки ваша жінка і/або подружка відповідають світовим стандартам і чи не перевершують вони за своєю красою жінку, чия зовнішність вважається найідеальнішою в світі - представлену на фото боллівудську актрису на ім"я Айшварія Рай (AishwaryaRai), повідомляє mobiledevice.ru.

Зараз ви читаєте новину «Створена програма, що оцінює жіночу красу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути