вівторок, 26 листопада 2013 11:41

Спокуслива Мардж Сімпсон "знялася" у фотосесії для Vogue
24

Фото: Фото: vogue.co.uk

Дружина головного героя мультсеріалу "Сімпсони" Гомера, Мардж, стала учасницею графічного дизайнерського проекту, в рамках якого постала в декількох культових образах. Автором ідеї став художник Олександро Паломбо, який вже працював у подібному стилі, повідомляє Daily Life. Його роботи опублікував журнал Vogue.

На створених художникам малюнках Сімпсон зображена, наприклад, у білій сукні-лебеді, в якій співачка Бьорк прибула на церемонію вручення премії "Оскар" в 2001 році, в чорній сукні зі шпильками від Версаче (у ньому Елізабет Херлі була на прем'єрі "Чотирьох весіль і одного похорону" в 1994 році), в сукні-прапорі учасниці Spice Girls Джері Холлівелл ( BRIT Awards, 1997 рік), синьому вбранні Кейт Міддлтон для фотосесії з нагоди її заручин, в корсеті-бюстьє від Жана Поля Готьє для Мадонни, і багатьох інших відомих костюмах знаменитостей, які стали культовими.

Паломбо, який опублікував малюнки Мардж Сімпсон в різних сукнях в журналі Vogue, розповів, що метою його задумки стало пробудження в жінках особливої ​​магії, еротизму, краси та елегантності. На його думку, в кожній справжній жінці є щось від Мардж Сімпсон, тому його роботи повинні сподобатися представницям слабкої статі.

"У багатьох випадках саме сукня перетворює жінку на ікону стилю, але в багатьох інших ситуаціях саме жінка проливає світло на сукні і робить його особливим", - заявив художник.

Зараз ви читаєте новину «Спокуслива Мардж Сімпсон "знялася" у фотосесії для Vogue». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути