вівторок, 15 листопада 2011 15:44

Спецназівці двічі помилково брали штурмом квартиру пенсіонерки

Спецназівці двічі помилково брали штурмом квартиру пенсіонерки

Поліцейські в Марселі при штурмі помилилися квартирою і увірвалися в житло 85-річної пенсіонерки, яка була дуже налякана раптовою появою спецназу у себе вдома. Видання La Provence при цьому вказує, що менше ніж за місяць поліцейські двічі проводили подібні операції й обидва рази влаштовували в квартирі літньої жінки погром.

Уперше штурм квартири жінки на ім'я Франческа (її прізвище не вказується) був проведений ще в жовтні. Тоді в оселі пенсіонерки були вибиті двері, а саму її спецназівці потягли по кімнаті й кинули на ліжко, а потім провели обшук у квартирі, ламаючи при цьому різні речі й предмети інтер'єру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Німеччині поліцейські відмовились носити шапки-вушанки

Незабаром ситуація прояснилась, і поліцейські зрозуміли, що помилилися квартирою - злочинець, якого вони збиралися схопити, опинився в сусідній квартирі.

На ранок до Франчесці приїхала її донька, яка була обурена побаченим. Жінка вирішила допомогти матері й оплатила ремонт виламаних дверей, проте її зусилля виявились марними, так як лише кілька днів тому поліція знову взяла штурмом квартиру Франчески. На цей раз спецназ вирішив, що злочинець знаходиться на балконі пенсіонерки і спробує втекти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейські відмовились оглядати небезпечне місце злочину

Тим не менш, злочинця на балконі пенсіонерки не виявилось, але він дійсно покинув будівлю, намагаючись сховатися від поліції. Незабаром його заарештували на вулиці.

Пенсіонерці принесли вибачення за турботу. Поки не ясно, хто буде оплачувати ремонт в рознесеній спецназом квартирі - сума збитку оцінюється в дві тисячі євро. Рідні Франчески мають намір подати скаргу на співробітників правоохоронних органів.

Зараз ви читаєте новину «Спецназівці двічі помилково брали штурмом квартиру пенсіонерки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути