понеділок, 10 жовтня 2011 08:57

На Запоріжжі злочинець з пістолетом викрав джип разом із водієм

На Запоріжжі злочинець з пістолетом викрав джип разом із водієм

8 жовтня в УМВС України в Запорізькій області надійшло повідомлення: в Кирилівці - курортному селищі на березі Азовського моря - невідомий чоловік, погрожуючи пістолетом, викрав джип разом з його власником, 42-річним жителем Дніпропетровської області.

Як було встановлено, підприємці з Дніпропетровська вивантажували зі свого автомобіля товар, призначений на продаж, коли до них підійшов невідомий. Чоловік поцікавився, хто водій машини.

В руках у чоловіка був пістолет. Щоб продемонструвати серйозність намірів, чоловік вистрілив вгору. Водієві нічого не залишалося, як підкоритися вимогам зловмисника, сісти за кермо і їхати в бік Дніпропетровська. При цьому злочинець наполіг на тому, щоб водій їхав не трасою, а об'їзними дорогами, розповіло джерело в правоохоронних органах.

Однак у дорозі автомобіль зламався і злочинець, залишивши "заручника" в машині, спробував сховатися пішки.

До цього часу про викрадення авто з водієм вже було відомо правоохоронцям. Для затримання злочинця був введений план "Сирена". До проведення операції залучили особовий склад акимівського райвідділу, мелітопольських міського та районного відділів, співробітників ДАІ, дорожньо-патрульну службу, кінологів із собаками, експертів з обласного управління.

У той же день зловмисник був затриманий без єдиного пострілу: міліціонери знайшли його в лісопосадці і запропонували здатися. Зброю (пістолет іноземного виробництва з бойовими патронами) вилучено.

В даний час підозрюваний (35-річний раніше судимий житель Запоріжжя) знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання акимівського райвідділу міліції. Стосовно нього порушено кримінальну справу.

Зараз ви читаєте новину «На Запоріжжі злочинець з пістолетом викрав джип разом із водієм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути