середа, 28 вересня 2011 16:28

Вінничанин перерізав таксисту горло та поїхав на його авто на побачення

Вінничанин перерізав таксисту горло та поїхав на його авто на побачення

До 14 років позбавлення волі чекає 17-річного вінничанина. Той намагався убити таксиста, перерізавши йому горло. На викраденій "Міцубісі Лансер" поїхав на побачення до своєї дівчини.

23 вересня у Вінниці у мікрорайоні Тяжилів біля магазину "Мрія" до 34-річного таксиста підсів молодий клієнт. Просив відвезти його до Томашпільського району, що за 80 км від міста. Пасажир сів на місця ззаду. Поблизу села Юрківка, між лісом та кукурудзяним полем, той витяг кухонного ножа, лівою рукою перерізав водієві горло. Скривавлений чоловік намагався втекти, проте нападник наздогнав його і добив. Коли постраждалий впав, не подавав ознак життя, зловмисник сів у авто, поїхав в Яришівку Тульчинського району, де живе його дівчина.

Таксиста помітили на дорозі за чотири години випадкові проїжджаючи. Чоловіку вдалося виповзти з кукурудзяного поля, де його кинув помирати нападник. Перерізане горло жертва змогла перев'язати своїм светром. Це несуттєво припинило витіканню крові, проте допомогло врятувати життя. Напівживого водія доставили до лікарні.

"Вжили усіх необхідних заходів для виявлення та затримання злочинця. В області було введено оперативний план "Перехоплення". Усі екіпажі ДАІ отримали інформацію щодо викраденого автомобіля "Мітцубісі-Лансер". Поблизу місця пригоди, в лісопосадках, іномарку ми не знайшли. Натомість невдовзі від однієї із створених оперативно-пошукових груп надійшла інформація. У селі Ярове Шаргородського району, поруч з недобудованим об'єктом, місцеві жителі виявили автомобіль, що палав. Люди намагалися загасити пожежу", - зазначив начальник УКР УМВС полковник міліції Олександр Глянько.

За номерами з'ясувалося, що це саме та іномарка, яка перебувала в розшуку.

"До розкриття злочину підключили працівників міліції трьох районів. Створили декілька оперативно-пошукових груп: Тульчинського, Шаргородського та Томашпільського райвідділів міліції. Під час проведення працівниками міліції опитування місцевих жителів, один з селян, який випасав худобу, розповів, що чув хлопок , потім декілька разів спрацювала сигналізація в машині і він побачив двох хлопців, які пішли від автомобіля в напрямку лісопосадки. Описати точно юнаків він не міг через вранішні сутінки. Для того, аби вийти на можливих підозрюваних до пошуків підключили кінолога з пошуковою собакою. Та взяла слід і вивела міліціонерів в лісосмугу на околиці села", - додав Глянько.

Неподалік міліціонери і затримали зловмисника – ним виявився 17-річний житель одного з сіл Вінницького району. Навчався на 2 курсі професійного училища у Вінниці.

"За попередніми даними розслідування, підозрюваний найняв у Вінниці таксі, при собі пасажир мав заздалегідь куплений ніж. Після нападу зловмисник заволодів автомобілем жертви, на ньому він катався деякий час зі своїми приятелями. А після того, як в іномарці закінчилося пальне від машини позбулися – облили бензином і підпалили", - додав Глянько.

Водія перевели до однієї з лікарень Вінниці. Колеги потерпілого розповіли, він працював таксистом третій день.

Зараз ви читаєте новину «Вінничанин перерізав таксисту горло та поїхав на його авто на побачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути