четвер, 15 вересня 2011 09:33

Поліцейські на знак протесту замкнулись у мерії та відмовились працювати

Поліцейські на знак протесту замкнулись у мерії та відмовились працювати

Поліцейські іспанського міста Вальверде-дель-Каміно замкнулися в будівлі мерії на знак протесту проти невиплати зарплати.

Велика частина співробітників поліції містечка перебуває в глибокій психологічній кризі, оскільки ось уже чотири місяці вони не отримують зарплату й не можуть сплачувати іпотеку.

У результаті особовий склад місцевої поліції міста Вальверде-дель-Каміно закрився в будівлі мерії з метою привернути увагу до їх наболілої проблеми.

Як повідомляє іспанське агентство ABC, з 16 поліцейських міста троє перебувають у відпустці, а 11 осіб - на лікарняному. З них троє за медичними показаннями, решта - через важкий психологічний стан, викликаний повною відсутністю засобів до існування.

Таким чином, на службі залишились лише двоє поліцейських, заявив агентству Europa Press представник профспілкового комітету Хосе Мануель Гонсалес Ренхель. За його словами, поки поліцейські закрилися на вісім годин, але не виключається можливість збільшення часу проведення акції до 24 годин.

Він також заявив, що з метою привернути увагу влади до ситуації, що склалася поліцейські готові перейти й до інших акцій протесту, таких як страйк, голодування, перекриття доріг. "Ми зробимо все, щоб ця проблема була вирішена", - додав Гонсалес Ренхель.

Зі свого боку, радник мера з безпеки запевнив, що безпека в місті гарантована. Зважаючи на ситуацію, влада міста звернулася до уряду країни за підтримкою та допомогою.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейські на знак протесту замкнулись у мерії та відмовились працювати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути