четвер, 04 вересня 2008 15:28

Sony представила комп"ютери-моноблоки (ФОТО)

 
Компанія Sony представила три настільні комп"ютери-моноблоки VAIOJS, LV і RT. Всі вони обладнані приводом для читання дисків Blu-ray і коштують від 1000, 1600 і 3300 доларів відповідно. Про це повідомляється в прес-релізі Sony.

Модель JS в максимальної комплектації поставляється з 500-гігабайтним вінчестером і чотирма гігабайтами оперативної пам"яті. Діагональ екрану комп"ютера рівна 20,1 дюйма. Також в комп"ютер встановлені мікрофон і 1,3-мегапіксельна веб-камера.

Моноблок LV обладнаний 24-дюймовим екраном, що підтримує дозвіл 1920х1200 пікселів. У комплект постачання комп"ютера входить безпровідна клавіатура з тачпадом. Максимальний об"єм його оперативної пам"яті дорівнює чотирьом гігабайтам, жорсткого диска - терабайту.

Діагональ екрану старшої моделі лінійки - моноблока VAIORT - рівна 25,5 дюйма. Комп"ютер побудований на базі чотириядерного процесора IntelCore 2 Quad і обладнаний двома ТБ-тюнерами. У комплект постачання VAIORT включена безпровідна клавіатура.

У продаж комп"ютери поступлять в середині жовтня поточного року, повідомляє Лента.ru.

Зараз ви читаєте новину «Sony представила комп"ютери-моноблоки (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути