пʼятниця, 14 жовтня 2011 12:59

Сім'я американців заблукала в кукурудзяному лабіринті

Сім'я американців заблукала в кукурудзяному лабіринті

Американська сімейна пара з дітьми заблукала в лабіринті на кукурудзяному полі в місті Данверс, штат Массачусетс, повідомляє Associated Press. Інцидент стався на фермі Connors Farm на початку тижня, і за кілька днів історія про нього отримала широкий розголос в американській пресі.

Сім'я з дітьми, що приїхала на ферму прогулятися в лабіринті, зрозуміла, що не може самостійно знайти вихід, незадовго до закриття атракціону. На вулиці почало сутеніти, й дорослі члени американського сімейства (їх імена не називаються) запанікували. Тоді вони вирішили подзвонити в службу порятунку й попросити відшукати їх.

Жінка з'єдналась з оператором екстренної служби й описала ситуацію, що трапилась. Оператор як міг заспокоїв її і пообіцяв, що сім'ю незабаром врятують. На допомогу парі з дітьми були відправлені поліцейські з собакою.

Як зазначає Los Angeles Times, при цьому оператор порадив голові родини голосно кричати, щоб собаці було простіше зорієнтуватися в просторі. Через десять хвилин після того як поліція з псом прибула на місце події, сім'я була врятована. Виявилось, що відвідувачі кукурудзяного лабіринту знаходилися приблизно у восьми метрах від виходу.

Коннорс також заявив, що хотів би встановити пам'ятну табличку в тому місці, де відвідувачі лабіринту заблукали. "Я не хочу їх образити, тому поки не вирішив, що буде написано на табличці. Може, просто 'Знамените місце', і люди будуть вловлювати зміст, читаючи між рядків", - цитує господаря ферми LA Times.

Зараз ви читаєте новину «Сім'я американців заблукала в кукурудзяному лабіринті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути