Ексклюзиви
Середа, 23 квітня 2008 13:24

Повноцінний сніданок знижує ризик серцево-судинних захворювань

Повноцінний сніданок знижує ризик серцево-судинних захворювань
За даними огляду, опублікованого в травневому випуску HarvardHeartLetter, щоденний сніданок знижує ризик інфаркту міокарду, інсульту, діабету 2 типу і серцевої недостатності.

Частково це пояснюється тим, що у тих людей, хто регулярно снідає, підйом рівня глюкози після обіду і вечері значно менше, а такі коливання є щоденним випробуванням організму.

Хоча є і інші причини, пов"язані з їжею. На думку учених запорука здоров"я, яка не тільки розбудить Вас, але і дасть необхідну енергію, криється в одному з наступних меню:
тарілка вівсянки з фруктами і насінням соняшника;
порція зернових пластівців, багатих клітковиною, з бананами, ягодами і фруктами;
1%-ний йогурт з ягодами і насіннячками;
тістечко з цілісних зерен з горіховим маслом;
омлет з одного жовтка і двох білків з тостом з цільнозернового хліба і апельсином;
суміш з молока, йогурту, апельсинового соку, ягід, з невеликою кількістю насіння і пшеничних пластівців, повідомляє "Газета.Ru".

Зараз ви читаєте новину «Повноцінний сніданок знижує ризик серцево-судинних захворювань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Погода